Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Στον νέο χώρο τέχνης «Ziller’s Art Space» παρουσιάζεται η ομαδική έκθεση ζωγραφικής 5 αξιόλογων Κινέζων καλλιτεχνών με τίτλο «Meditation of Dao», στην πρώτη τους επαφή με το ελληνικό κοινό. Εως 24/4. Βασιλικής 1, πλ. Αγίας Ειρήνης, 1ος όροφος.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Το στρατόπεδο της σιωπής» (εκδ. Κέδρος) του Νίκου Σβέρκου στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τους Κωστή Καρπόζηλο, Γιώργο Κιμούλη, Δημήτρη Μανιάτη και Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Στις 7 μ.μ. Πειραιώς 206.

• Ο δεξιοτέχνης τρομπετίστας της νέας γενιάς, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, έρχεται στο Half Note για μια μοναδική εμφάνιση με το νέο του κουαρτέτο. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

• Η Κατερίνα Πολέμη  συναντά τη Δήμητρα Σελεμίδου στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, σε μία από κοινού παράσταση-πρόταση με τίτλο «Μέσα απ’ τη φωνή βγήκε η μουσική». Στις 9.30 μ.μ. Φραντζή 14, Νέος Κόσμος.

• Με αφορμή την επίσκεψη του Βέρνερ Χέρτζογκ στην Αθήνα προβάλλονται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση τέσσερις ταινίες του, από τις 5 μ.μ. έως αργά το βράδυ. Λ. Συγγρού 107.

• Το μονόπρακτο «Ανθρώπινη φωνή» του Ζαν Κοκτό, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καύκα επιστρέφει στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών για λίγες παραστάσεις έως 14/4. Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη.

• Η παράσταση «Ολα για την Εύα» σε σκηνοθεσία Ιβο βαν Χόβε σε ζωντανή μετάδοση από το Noel Coward Theatre του Λονδίνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στις 9 μ.μ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή