Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εγγυήτρια της ΚΑΕ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εγγυήτρια της ΚΑΕ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόλυτη εμπιστοσύνη της στην ηγεσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και στους αδελφούς Αγγελόπουλους επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αφορμή ήταν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία δρομολογούνται αλλαγές στη διοίκηση του τμήματος μπάσκετ των «ερυθρολεύκων». Διευκρινίστηκε δε πως όποιος αναλάβει σε περίπτωση αποχώρησης των αδελφών Αγγελόπουλων, θα έχει την αμέριστη στήριξη της ΠΑΕ, αρκεί η όποια προσπάθεια να μην εξυπηρετεί ευκαιριακά πολιτικά και επιχειρηματικά σχέδια. Μάλιστα, γνωστοποιήθηκε πως αν χρειαστεί, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα εγγυηθεί με την παρουσία του ότι η ομάδα μπάσκετ θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ανάμεσα σε άλλα, στην ανακοίνωση τονίστηκε: «Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν την απόλυτη στήριξή μας, στη προσπάθειά τους να επαναφέρουν την ομάδα μας στην κορυφή και είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το μέλλον της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Στην περίπτωση που οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θελήσουν να αποχωρήσουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Κόκκαλης, ή οποιοσδήποτε τρίτος, σοβαρός ισχυρός παράγοντας, επιθυμεί να αναλάβει και να επενδύσει σε αυτήν, θα έχει τη αμέριστη στήριξή μας, αρκεί η όποια προσπάθεια να έχει γνώμονα τη μακροχρόνια πρόοδο της ΚΑΕ Ολυμπιακός και όχι την εξυπηρέτηση ευκαιριακών πολιτικών και επιχειρηματικών σχεδίων, καθώς και να παρέχει την εξασφάλιση ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θα εγκαταλειφθεί με χρέη, όπως έγινε στο παρελθόν και δεν θα ξαναβρεθεί στη θέση που την ανέλαβαν οι κ. Αγγελόπουλοι.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι ήσυχος. Ο,τι και αν συμβεί, ο κ. Μαρινάκης είναι πάντα εδώ για τον Ολυμπιακό και αν και όποτε χρειαστεί, εγγυάται με την παρουσία του, ότι η ομάδα μπάσκετ θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως συμβαίνει και με την ποδοσφαιρική ομάδα και με τα ερασιτεχνικά τμήματα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή