Ποτάμι: Ορκίστηκε βουλευτής η Αντιγόνη Λυμπεράκη

Ποτάμι: Ορκίστηκε βουλευτής η Αντιγόνη Λυμπεράκη

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολιτικό όρκο για το βουλευτικό αξίωμα, έδωσε ενώπιον της Ολομέλειας η Αντιγόνη Λυμπεράκη, εκλεγείσα με το Ποτάμι στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Η κ. Λυμπεράκη καταλαμβάνει τη βουλευτική έδρα στη θέση του παραιτηθέντος βουλευτή, Γιώργου Αμυρά.

Μετά την ορκωμοσία, δήλωσε στις κάμερες:

«Επιστρέφω στη Βουλή σε μία λαμπρή μέρα, την επόμενη που βγήκε η πρώτη φωτογραφία για τις μαύρες τρύπες και σε όλη την ταραχή που φέρνει στην Ευρώπη το Brexit και η αβεβαιότητα. Πιστεύω ότι το Ποτάμι με μία φωνή παραπάνω θα καταφέρει να πει ακριβώς αυτά που θέλει με τη ψυχραιμία που πρέπει, χωρίς να πέφτει στις παγίδες των ανταγωνισμών και της στείρας επανάληψης παλιών επιχειρημάτων για να ανανεωθούμε, να αναπνεύσουμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αμυράς, όπως ανέφερε με χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook, «αποφάσισε να μην κάνει χρήση της ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο Σύριζα καταργώντας το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψηφίου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή».

Ο κ. Αμυρας είχε ανεξαρτητοποιηθεί από το Ποτάμι τον περασμένο Ιανουάριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή