«Σειρήνες» για τον Σισέ, προς ανανέωση ο Φορτούνης

«Σειρήνες» για τον Σισέ, προς ανανέωση ο Φορτούνης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού βρίσκεται ο Παπ Αμπού Σισέ, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ρόμα. Στελέχη της ιταλικής ομάδας τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά σε αρκετά ματς της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Τελευταία φορά που τον «κατασκόπευσαν» ήταν στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ωστόσο, οι οικονομικές απαιτήσεις των «ερυθρολεύκων» κυμαίνονται σε υψηλότατα επίπεδα, όπως προκύπτει από την Ιταλία. Δεν αποκλείεται να προσεγγίζουν ακόμη και τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν οι Ιταλοί για την απόκτησή του. Πάντως, τους επόμενους μήνες είναι πιθανό να φθάσουν στα γραφεία της πειραϊκής εταιρείας προτάσεις από το εξωτερικό για τον νεαρό στόπερ. Την ίδια ώρα, μπαίνει στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησης των δικαιωμάτων του Σα, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την Πόρτο, ενώ αναμένεται να ανανεωθεί άμεσα και με καλύτερους οικονομικούς όρους το συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη που λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Την Κυριακή οι «Πειραιώτες» δίνουν τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της περιόδου με αντίπαλο την Ξάνθη (ώρα έναρξης 19.00). Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος ακόμη δεν έχει αγωνιστεί στη δεύτερη θητεία του στους «Πειραιώτες». Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κατά νου να χρησιμοποιήσει επίσης τον Φράνκο Σολδάνο, αλλά και τον Θανάση Ανδρούτσο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή