Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικό δείπνο της ΕΛΕΠΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικό δείπνο της ΕΛΕΠΑΠ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα που προσφέρει –από το 1937– φροντίδα αποκατάστασης σε παιδιά. Μέσα σε αυτές τις οκτώ δεκαετίες έχει κάνει σπουδαίο έργο και έχει ανοίξει τον δρόμο και για άλλα σωματεία που δραστηριοποιούνται στον ίδιο τομέα. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν από τόσα χρόνια ο μεγαλύτερος εχθρός ήταν οι κοινωνικές προκαταλήψεις.

Παιδιά και γονείς είχαν να αντιμετωπίσουν την καχυποψία, την εχθρότητα και το στίγμα. Σήμερα η ΕΛΕΠΑΠ διαθέτει έξι παραρτήματα σε όλη τη χώρα και συνεχίζει με συνέπεια και αφοσίωση την αποστολή της, μεριμνώντας για τη λειτουργική αποκατάσταση κινητικών αναπηριών και αναπτυξιακών δυσκολιών.

Την περασμένη Τετάρτη 3 Απριλίου διοργάνωσε την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση «Exotic Dinner», με την ευγενική φιλοξενία του Ecali Club, που μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης με τροπικά φυτά. Οι εκατοντάδες προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις επιτυχίες της Αννας Βίσση, καλλιτεχνικής πρέσβειρας της ΕΛΕΠΑΠ, που πάντοτε στηρίζει αφιλοκερδώς τις δράσεις της εταιρείας. Σωστές οικοδέσποινες η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Μαριάννα Μόσχου, η ψυχή των εκδηλώσεων Ηρώ Κόβα, η Ετα Παγίδα-Σαμαρά και η Αρετή Δαλακούρα, υποδέχονταν τον κόσμο στο κατώφλι.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικό δείπνο της ΕΛΕΠΑΠ-1

Η πρέσβειρα της ΕΛΕΠΑΠ Αννα Βίσση και η πρόεδρος Μαριάννα Μόσχου. Η τραγουδίστρια έχει στηρίξει με αφοσίωση το κοινωνικό έργο της εταιρείας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα αξιοποιηθούν για τη στήριξη του βασικού σκοπού της ΕΛΕΠΑΠ, που είναι η παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ολοκληρωμένης αποκατάστασης υψηλού επιπέδου μέσα σ’ ένα ασφαλές και οικείο περιβάλλον για τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Ετσι δίνονται οι καλύτερες ευκαιρίες για την καλλιέργεια των ψυχοκινητικών δεξιοτήτων.

Η ΕΛΕΠΑΠ συνεχίζει να στηρίζει περισσότερα από χίλια βρέφη, παιδιά και ενήλικες στα έξι παραρτήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο. Είναι καθημερινός ο αγώνας για τους εργαζομένους, τη διοίκηση και τους δωρητές. Η προτεραιότητα είναι να μπορέσει να συνεχιστεί το όραμα της εταιρείας για τα «Βήματα Ζωής», όπως ονομάζει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ένταξη και την κοινωνική ευαισθητοποίηση. Στόχος είναι να εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για όσους έχουν να αντιμετωπίσουν το φάσμα της αναπηρίας.

Σήμερα η ΕΛΕΠΑΠ πρέπει να σταθεί σε συνθήκες αντίξοες, με αυξημένες απαιτήσεις για παροχή υπηρεσιών, εξαιτίας των πολλαπλών κοινωνικών και οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες. Είναι μια εταιρεία με αποδεδειγμένη συνέπεια και αφοσίωση στο έργο της και πρέπει να έχει όλη μας την ηθική και οικονομική στήριξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή