Εργαστήριο για μικρούς που γίνονται μεγάλοι

Εργαστήριο για μικρούς που γίνονται μεγάλοι

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε παιδιά από 10 ετών και εφήβους μαζί με ενηλίκους απευθύνεται το εργαστήριο «Αλλαγές και μεγαλώματα μέσα από μια ιστορία!» που διοργανώνει το Μουσείο Συναισθημάτων το Σάββατο 20 Απριλίου στη 1 το μεσημέρι, αμέσως μετά τη λήξη της διαδραστικής έκθεσης «Στο παλάτι του θυμού!». Με τη βοήθεια μιας ειδικά σχεδιασμένης ιστορίας και της ηρωίδας της, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στο «σπίτι των αλλαγών», να συζητήσουν για το μεταβατικό στάδιο ανάμεσα στον γνώριμο κόσμο της παιδικής ηλικίας και στο ανεξερεύνητο σύμπαν των ενηλίκων.

Η έκθεση «Στο παλάτι του θυμού!» απευθύνεται σε επισκέπτες από 5 ετών και έχει στόχο να προσφέρει ερεθίσματα στα παιδιά, στους εφήβους και στους ενηλίκους που τα περιβάλλουν, για να επεξεργαστούν, να εξερευνήσουν και να γνωρίσουν καλύτερα το συναίσθημα του θυμού. Μέσα από την αλληλεπίδραση με τα διαδραστικά εκθέματα, το κοινό μαθαίνει να αναγνωρίζει τις παρορμήσεις που προκαλεί ο θυμός στο σώμα μας και διερευνά τα βαθύτερα αίτιά του, πειραματίζεται με διαφορετικούς ρόλους και αντιλαμβάνεται την αξία της ενσυναίσθησης παίζοντας. Για την είσοδο στα εργαστήρια τηρείται σειρά προτεραιότητας, χωρίς να γίνονται κρατήσεις. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου, η οποία λειτουργεί για το ελεύθερο κοινό κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Καρατζά 7 και Τσάμη Καρατάσου 56, Φιλοπάππου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή