Το Οικονομικό Συνέδριο των Δελφών συμπράττει με το Ecali Club

Το Οικονομικό Συνέδριο των Δελφών συμπράττει με το Ecali Club

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Οικονομικό Συνέδριο των Δελφών είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα εγχειρήματα αυτού του τύπου στη χώρα μας. Η τέταρτη διοργάνωσή του πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα στον ιστορικό «ομφαλό της Γης» με ομιλητές,  οι οποίοι είναι κορυφές στον τομέα τους είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Βέβαια –όπως όλοι γνωρίζουν– η επίδραση ενός συνεδρίου δεν έχει να κάνει με τον στενό χρονικό ορίζοντα της διάρκειάς του, αλλά με την προεργασία που γίνεται πολλούς μήνες πριν.

Το Οικονομικό Συνέδριο των Δελφών συμπράττει με το Ecali Club-1

Ο ιδρυτής του συνεδρίου Συμεών Τσομώκος με την εκδότρια Αλεξάνδρα Βοβολίνη. PANOULIS

Με βάση αυτό το σκεπτικό, μια νέα συνεργασία λαμβάνει χώρα σηματοδοτώντας την έναρξη μιας θεσμικής σύμπραξης μεταξύ του Delphi Economic Forum και του Ecali Club. Εχει ως στόχο την επίτευξη εκλεκτής ενημέρωσης και σύσφιγξης των σχέσεων της επιχειρηματικής κοινότητας. Στο After Delphi Economic Forum – «Annual Exclusive Dinner», της 4ης Απριλίου φιλοξενήθηκαν στο Ecali Club, σημαντικοί παράγοντες της οικονομικής, επιχειρηματικής, πολιτικής, ακαδημαϊκής κοινότητας, προσωπικότητες της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού, διπλωμάτες, που συμμετείχαν στην επιτυχή ανάδειξη του θεσμού DEF.

Το Οικονομικό Συνέδριο των Δελφών συμπράττει με το Ecali Club-2

Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο Σίμος Αναστασόπουλος παρακολουθούν τις ομιλίες. PANOULIS

Κατά τη διάρκεια αυτού του αποκλειστικού δείπνου, ο ιδρυτής και πρόεδρος του DEF,  Συμεών Τσομώκος παρουσίασε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της τετραετίας 2016-2019, τα οποία κατέδειξαν όχι μόνο το μέγεθος και την αξία των τεσσάρων διοργανώσεων, αλλά και τη διείσδυση που έχει επιτευχθεί θεσμικά, σε διεθνή κλίμακα. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΑΛΗ Α.Ε.  Γιάννης Γεωργακάκης καλωσόρισε με ιδιαίτερη χαρά τον θεσμό DEF στο Ecali Club και μίλησε για τη συνεργασία και τη δυνατότητα ενημέρωσης που θα μπορούν να έχουν τα μέλη  του Ecali Club και του EC Business Community. Τέλος, δεσμεύθηκε ότι κάθε χρόνο ένα μήνα μετά το DEF, το Ecali Club θα υποδέχεται τον θεσμό, τους εκλεκτούς συντελεστές και καλεσμένους του.

Το Οικονομικό Συνέδριο των Δελφών συμπράττει με το Ecali Club-3

Ο συνάδελφος Αθανάσιος Ελλις με την Κλώντια Καρύδη στο γεύμα που παρατέθηκε στην Εκάλη. PANOULIS

Στο exclusive dinner της 4ης Απριλίου 2018, διακεκριμένοι ομιλητές προέβησαν σε αναλύσεις και κατέθεσαν θέσεις και απόψεις για τη δεκαετία 2020-2030, καθώς και τις προοπτικές και τις επερχόμενες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η χώρα μας επηρεασμένη από τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις. Με τον συντονισμό του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα, οι συμμετέχοντες στον πάνελ αναφέρθηκαν στους τρόπους που η Ελλάδα θα καταφέρει να πετύχει τις απαραίτητες αναπτυξιακές πολιτικές για το μέλλον της. H βραδιά είχε πολλά ενδιαφέροντα πηγαδάκια με συζητήσεις για την οικονομία και βέβαια τις επερχόμενες εκλογές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή