ΝΔ: Εξακολουθεί ο κ. Παππάς να έχει τη στήριξη του κ. Τσίπρα;

ΝΔ: Εξακολουθεί ο κ. Παππάς να έχει τη στήριξη του κ. Τσίπρα;

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην υπόθεση Πετσίτη επανέρχεται η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις πρόσφατες τοποθετήσεις των κ. Μουζάλα και Σ. Παπαδόπουλου, επί του θέματος.

Αναφέρεται στην ανακοίνωση  της Πειραιώς: «Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τον Νίκο Παππά. Μετά τους κ. Τζανακόπουλο και Σκουρλέτη ακολούθησαν οι κ. Μουζάλας και Παπαδόπουλος, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου αξιώνει το αυτονόητο: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων.

Τα ερωτήματα είναι πια αμείλικτα για τον κ. Τσίπρα: Γνωρίζει σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε ο Μανώλης Πετσίτης ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου; Ο κ. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κ. Τσίπρα;»

Σημειώνεται ότι σε άρθρο του στα «ΝΕΑ» ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σ. Παπαδόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων «ειδικά για τα στελέχη των κομμάτων κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι διαθέτει το ηθικό πλεονέκτημα εάν δεν το αποδεικνύει η συμπεριφορά του, οι παρέες του, η στάση ζωής του», πρόταση που ερνηνεύεται ότι συνιστά αιχμή για τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή