Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στην Αττική και συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις θα συνεχιστούν για το επόμενο δίωρο. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώνονται από νωρίς το μεσημέρι σε πολλές περιοχές της χώρας- κυρίως σε Αττική και Κρήτη –  αλλά και στην Αθήνα, προκαλώντας μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της πρωτεύουσας. Μάλιστα, για αρκετή ώρα σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση στο κέντρο της πόλης και τα βίντεο που τράβηξαν πολίτες από διάφορες περιοχές κατέκλυσαν τα social media.

Το σκηνικό του καιρού – αν και μέσα Απριλίου – ήταν άκρως χειμωνιάτικο, σε πολλά σημεία της πρωτεύουσας. Για την Τρίτη, αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής, η πόλη της Αθήνας και η Κρήτη.

Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων-1

Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων-2

&

Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων-3
Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων-4

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή