Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το έργο της συνθέτιδος και χορογράφου Αντωνίας Οικονόμου «Pieta II», μια χορό-ωδή στο έργο του Μιχαήλ Αγγελου, παρουσιάζεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τους σκοπούς του «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο». Στις 9 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, λεωφ. Συγγρού 107.

• Ημερίδα με τίτλο «Ψηφιακά μέσα και πνευματικά δικαιώματα» που φέρνει σε επαφή τους δημιουργούς και ιδιοκτήτες πνευματικών δικαιωμάτων με τους χρήστες αυτού του περιεχομένου, διοργανώνεται από το Δίκτυο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων. 3 μ.μ. έως 8 μ.μ. Σεράφειο, Π. Ράλλη και Πειραιώς.

• Συζήτηση με τον ιδρυτή της κοινότητας «Πελίτι» Παναγιώτη Σαναϊτούδη για τη διάδοση των παραδοσιακών σπόρων και στη συνέχεια προβολή της ταινίας «Οταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες». Θα μοιραστούν σπόροι στο κοινό. Στις 8 μ.μ. Κινηματογράφος Δαναός, λεωφ. Κηφισίας 109.

• Συνεχίζεται στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση το πρότζεκτ «For Ever More Images? », μια έκθεση-εγκατάσταση για τον τρόπο που παράγουμε και καταναλώνουμε τις εικόνες στον 21ο αιώνα. Εως 22/4. Λεωφ. Συγγρού 107.

• «Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του βιβλίου»  είναι ο τίτλος εκδήλωσης που παρουσιάζεται με τη συμμετοχή του ακαδημαϊκού Μανώλη Κορρέ, του προέδρου της Ενωσης Συγγραφέων, του προέδρου του ΟΣΔΕΛ, πανεπιστημιακών και εκδοτών. Συντονίζει ο Παύλος Τσίμας. Στις 6.30 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Η Ευανθία Ρεμπούτσικα με όχημα τις πολυαγαπημένες μελωδίες της στη σκηνή του Παλλάς. Στις 9 μ.μ. Βουκουρεστίου 5.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή