Προσεκτικά τα βήματα Παναθηναϊκού με Μπουζούκη

Προσεκτικά τα βήματα Παναθηναϊκού με Μπουζούκη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δύο εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει οριστικά η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει ο Γιάννης Μπουζούκης για να είναι απόλυτα έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο 21χρονος μέσος ταλαιπωρείται τον τελευταίο μήνα από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και ακολουθεί συντηρητική αγωγή και ένα ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων, χωρίς θεαματικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Το σενάριο να υποβληθεί σε επέμβαση παραμένει ανοικτό, αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή. Ο Μπουζούκης θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα έως το Πάσχα και αν αρχίσει να αποδίδει, θα το ακολουθήσει για περίπου άλλες 6 με 8 εβδομάδες. Εφόσον στο επόμενο διάστημα διαπιστωθεί στασιμότητα, θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για ριζική λύση, με το διάστημα της αποθεραπείας του να υπολογίζεται σε περίπου δύο μήνες. Στόχος είναι να εμφανιστεί πανέτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, περίπου στα μέσα Ιουλίου.

• Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα εκτίσει ο Οικονόμου τη μία αγωνιστική (τέσσερις κίτρινες) της ποινής του. Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο υπολογίζεται κανονικά.

• «Νιώθω γεμάτος. Λατρεύω το μέρος και τους ανθρώπους του. Θέλω να δείξω το πραγματικό μου πρόσωπο», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Μουνιέ μιλώντας στη γαλλική «Nice-Matin».

• Ανακοίνωση κατά πάντων σε πολύ σκληρό ύφος εξέδωσε η Θύρα 13, με αφορμή την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ και τη σύμπλευση με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του προέδρου της Σούπερ Λίγκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή