Το Μουσικό Συγκρότημα encardia για τα παιδιά της Πόρτας Ανοιχτής

Το Μουσικό Συγκρότημα encardia για τα παιδιά της Πόρτας Ανοιχτής

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα μαγευτικό πρόγραμμα τραγουδιών και χορών με τίτλο ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ θα παρουσιαστεί στις 13 Μαΐου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με στόχο την υποστήριξη της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή.

Πρόκειται για μια πραγματικά ιδιαίτερη καλλιτεχνική εκδήλωση η οποία θα  συγκινήσει και θα μαγέψει τους λάτρεις της μουσικής και του χορού: 5 μουσικοί και  8 χορευτές πάντα με την σύγχρονη και ανανεωτική μουσική ματιά του αγαπημένου από το κοινό μουσικού συγκροτήματος ENCARDIA συνθέτουν μια νέα και πρωτότυπη παράσταση, με τα χρώματα, τα πάθη, τους έρωτες και τις χαρές της ζωής, εμπνευσμένη από το πολιτισμικό τοπίο, τη μουσική, τα τραγούδια και τους χορούς των ελληνόφωνων περιοχών του ιταλικού Νότου.

Η παράσταση ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ αποτελεί μια προσφορά του ΕNCARDIA  προς την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς της προς τα άτομα όλων των ηλικιών που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, στην Ελλάδα.

Είναι δε η πέμπτη καλλιτεχνική εκδήλωση για τους σκοπούς της Εταιρείας  Προστασίας Σπαστικών που φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η “παράδοση” αυτή ξεκίνησε το 1992, με ρεσιτάλ του Λεωνίδα Καβάκου και συνεχίζεται με νέες κορυφαίες συναντήσεις σε τακτά διαστήματα.

Θυμίζουμε επίσης ότι από το 1974, η Εταιρεία διοργανώνει εξαιρετικές σε ποιότητα δημοπρασίες έργων Ελλήνων καλλιτεχνών, ενώ ο σπουδαίος ηθοποιός Daniel Day Lewis προσφέρει όλες τις πρεμιέρες του στα παιδιά της Πόρτας Ανοιχτής.

Στις 13 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα σμίξουν τρία πράγματα:

Η πεποίθηση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών ότι η παιδεία, η καλλιέργεια και η τέχνη αποτελούν καθοριστικά στοιχεία στην ζωή κάθε ανθρώπου, η καλλιτεχνική απόλαυση που θα μας προσφέρει η παράσταση του ENCARDIA και η αγάπη του κόσμου.

Μια αρμονική συγχορδία με κοινό παρανομαστή την υψηλή αξία της προσφοράς, που θα εξασφαλίσει, πιστεύουμε, μια μοναδική βραδιά.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή