Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι η μοναδική αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη λίστα Best Workplaces

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι η μοναδική αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη λίστα Best Workplaces

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμα χρονιά περηφάνιας για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και τους ανθρώπους της. Για 8η συνεχή χρονιά διακρίνεται μέσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα κατακτώντας την 3η θέση. Αξιοσημείωτο είναι ότι αποτελεί και τη μόνη αλυσίδα τροφίμων – σούπερ μάρκετ – που διακρίνεται στη λίστα, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι προσφέρει ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους της, όπου συνεργάζονται με αλληλοσεβασμό και αγάπη για την εταιρεία, την κοινή οικογένεια.

Τα παραπάνω προκύπτουν από τα  αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Best Workplaces του Great Place to Work® Institute Hellas, μιας από τις πιο αξιόπιστες έρευνες αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος παγκοσμίως.

Σε μια οικογενειακή και αμιγώς ελληνική εταιρεία, δεν είναι σχήμα λόγου να πούμε ότι ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο, είτε ως εργαζόμενος, είτε ως καταναλωτής.

Πιστοί στο όραμα και τις αξίες πάνω στις οποίες δημιούργησε και ανέπτυξε την εταιρεία ο ιδρυτής της, κ. Διαμαντής Μασούτης, συνεχίζει να αναπτύσσεται έχοντας πάντα ως κινητήρια δύναμη τους ανθρώπους της οι οποίοι με αφοσίωση, εργατικότητα και αγάπη στηρίζουν την εταιρεία που από το 1976 έχει δημιουργήσει τη δική της ξεχωριστή εταιρική κουλτούρα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή