80 χρoνια πριν… 18-4-1939

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ: Κατόπιν αποφάσεως του Υπουργού Διοικητού Πρωτευούσης κ. Κοτζιά, θα ηλεκτροφωτισθή ειδικώς το γήπεδον του Παναθηναϊκού. Διά του τρόπου τούτου θα είναι δυνατή η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων και κατά τας νυκτερινάς ώρας. Η δαπάνη διά τας εγκαταστάσεις ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου θα ανέλθη εις 400.000 δραχμών.

ΔΙΑΦΥΓΗ ΜΙΑΧΑ: Το ατμόπλοιον «Πόλις του Αλγερίου» καταπλεύσαν προχθές το πρωί εις Μασσαλίαν, είχε μεταξύ των επιβατών του και τον στρατηγόν Μιάχα [φωτ. με την τραγιάσκα], ο οποίος βλέπων ότι πάσα περαιτέρω αντίστασις θα ήτο ματαία, εγκατέλειψε τον αγώνα και εδραπέτευσεν εξ Ισπανίας εις το γαλλικόν Μαρόκον. Εις τον Μιάχα παρεσχέθη υπό της γαλλικής Κυβερνήσεως η άδεια να παραμείνη εις Παρισίους.

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ: Η «Εφημερίς της Φραγκφούρτης» διερμηνεύουσα γενικώς τας αντιλήψεις των γερμανικών εφημερίδων, λέγει ότι η «αναθεώρησις της συνθήκης των Βερσαλλιών από μέρους της Γερμανίας και της Ιταλίας δεν συνετελέσθη ακόμη». Η εφημερίς προσθέτει ότι αι δύο Δυνάμεις βασίζονται επί της δυνάμεώς των όπως φέρουν εις πέρας την αναπροσαρμογήν της συνθήκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή