«Εμφύλιος» με φόντο τον τελικό στο πόλο

«Εμφύλιος» με φόντο τον τελικό στο πόλο

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο οι ελληνικές ομάδες, μία η πρόκριση. Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη θα βρεθούν σήμερα (12.30) αντιμέτωποι στον πρώτο ημιτελικό του «φάιναλ φορ» πόλο της Ευρωλίγκας των γυναικών, που διεξάγεται στο Σαμπατέλ της Πολωνίας. Η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στον αυριανό τελικό. Το άλλο «εισιτήριο» θα διεκδικήσουν οι Πάντοβα – Σαμπαντέλ.

Οι «ερυθρόλευκες» ύστερα από απουσία ενός έτους επιστρέφουν στην κορυφαία τετράδα της διοργάνωσης, ενώ η Βουλιαγμένη θα αγωνιστεί στους «4» ύστερα από το 2014. Και οι δύο σύλλογοί μας είναι δυνατοί και η ελληνική… ναυμαχία αναμένεται να προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα σε όσους βρεθούν στην πισίνα της πόλης.

«Είναι μεγάλη μας χαρά να βρισκόμαστε ύστερα από απουσία ενός έτους και πάλι Final-4 της Ευρωλίγκας. Στους ημιτελικούς αντιμετωπίζουμε τη Βουλιαγμένη, την οποία τη γνωρίζουμε από το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό όμως το παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό, αφού πρόκειται για έναν ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εμείς τον βλέπουμε ως τελικό, διότι με νίκη θα έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και στις παίκτριές μας», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης και η αρχηγός Φιλιώ Μανωλουδάκη πρόσθεσε: «Το δύσκολο παιχνίδι θα είναι αυτό στον ημιτελικό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Μία ομάδα με νέες φιλόδοξες αθλήτριες έχει δημιουργήσει η Αλεξία Καμμένου. Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή της. «Είναι ωραίο που ύστερα από τόσα χρόνια επιστρέψαμε σε «φάιναλ φορ». Και οι τέσσερις ομάδες είναι εξαιρετικές και έχουν αποδείξει ότι δίκαια βρίσκονται εδώ. Εμείς διαθέτουμε πολύ καλές αθλήτριες και γνωρίζουμε ότι για να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να κερδίσουμε σε δύο πολύ δύσκολους αγώνες», υπογράμμισε η προπονήτρια. Ετοιμη να αγωνιστεί για τον τίτλο είναι και η αρχηγός του συλλόγου Ελένη Ξενάκη: «Υστερα από χρόνια η ομάδα μας είναι και πάλι ανάμεσα στις ισχυρές. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολο, αλλά το ίδιο δύσκολο θα ήταν και απέναντι σε κάποια από τις άλλες δύο ομάδες», υπογράμμισε η αθλήτρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή