Επιστρέφει στο ξενοδοχείο Τιτάνια έως τις 16 Μαΐου, στη La Brasserie και στο OliveGarden, ο ετήσιος θεσμός «Γλυκές μέρες».
Tην τιμητική τους έχουν η σοκολάτα, τα ανοιξιάτικα φρούτα, οι νηστίσιμες γεύσεις κ.ά., με δημιουργίες του νέου pastry chef, Pierre Fullana, και μεγάλη πρωταγωνίστρια τη φράουλα σε διαφορετικές υφές και εκδοχές.
Δοκιμάστε, μεταξύ άλλων, μακαρόν με γέμιση φράουλας, πάβλοβα με πουρέ φράουλας, νηστίσιμο κέικ φράουλας, κ.ά.
Τιμή γλυκού 6€ με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου. titania.gr