Ο Σεθ Μόουλτον ο 19ος Δημοκρατικός στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο

Ο Σεθ Μόουλτον ο 19ος Δημοκρατικός στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημοκρατικός βουλευτής της Μασαχουσέτης, Σεθ Μόουλτον ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για το χρίσμα του κόμματος και τις προεδρικές εκλογές του 2010 στις ΗΠΑ.

« Σας ανακοινώνω ότι βάζω υποψηφιότητα για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών» δήλωσε στο "Good Morning America" και στον Τζορτζ Στεφανόπουλος, του ABC News.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του, ο Μόουλτον δήλωσε ότι σχεδιάζει να «μιλήσει για τον πατριωτισμό, για την ασφάλεια, για την προσφορά. Θέματα που οι Δημοκρατικοί έχουν παραχωρήσει για πολύ καιρό στους Ρεπουμπλικάνους».

Ο 40χρονος πολιτικός, πρώην πεζοναύτης που υπηρέτησε στο Ιράκ και ξεκάθαρος επικριτής του κόμματός του, εκλέχθηκε μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων το 2013 και έχει υπηρετήσει τρεις θητείες.

Ο Μόουλτον είναι ο τρίτος υποψήφιος που εκπροσωπεί τη Μασαχουσέτη, μετά την  Δημοκρατική γερουσιαστή Ελίζαμπεθ Γουόρεν και τον πρώην κυβερνήτη Μπιλ Γουέλντ, ο πρώτος Ρεπουμπλικάνος που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή