Δολοφονική επίθεση εναντίον Γερμανίδας εθελόντριας στη Μυτιλήνη

Δολοφονική επίθεση εναντίον Γερμανίδας εθελόντριας στη Μυτιλήνη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δολοφονική επίθεση από άγνωστο στην αυλή κλειστού σπιτιού στην περιοχή Φλορίντα του Μακρύ Γιαλού της Μυτιλήνης δέχθηκε χτες αργά το απόγευμα 60χρονη Γερμανίδα, που βρίσκεται στο νησί εργαζόμενη ως ανεξάρτητη εθελόντρια σε θέματα περίθαλψης αιτούντων άσυλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Γερμανίδα είχε μπει για άγνωστους λόγους στο ακατοίκητο αυτό σπίτι και εκεί δέχτηκε επίθεση από κάποιον που την τραυμάτισε σοβαρά στον λαιμό. Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, διακομίσθηκε εκτάκτως αργά το βράδυ σε νοσοκομείο της Αθήνας με έκτακτη πτήση του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επίθεση φαίνεται κατ' αρχάς πως είχε σκοπό τη ληστεία, αφού της αφαιρέθηκε πολύ μικρό χρηματικό ποσό, (περίπου 20 ευρώ) και το κινητό της τηλέφωνο. Όπως έγινε γνωστό πριν χάσει τις αισθήσεις της, η Γερμανίδα είπε σε εκείνους που τη βρήκαν ότι αυτός που της επιτέθηκε της είπε στα αγγλικά «Μη φωνάξεις».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει το δράστη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή