Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων (φωτογραφίες)

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων (φωτογραφίες)

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου επισκέφθηκε σήμερα Μονάδες και Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών του Πάσχα.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων (φωτογραφίες)-1

O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε το πλοίο Φυλακής Σκοπούντος Φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ, στην Κάρυστο, όπου τον υποδέχτηκε ο Υπαρχηγός Αρχηγείου Στόλου, Υποναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, και στη συνέχεια την 130η Σμηναρχία Μάχης, στη Λήμνο, όπου τον υποδέχτηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων (φωτογραφίες)-2

Ακολούθως, επισκέφθηκε Επιτηρητικό Φυλάκιο του Στρατού Ξηράς στο Σουφλί Έβρου, το Στρατηγείο του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ) στην Ξάνθη, το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ) και το Στρατηγείο του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR (Γ΄ΣΣ/NRDC-GR), στη Θεσσαλονίκη, όπου τον συνόδευε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων (φωτογραφίες)-3

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή