Επικεφαλής της Deutsche Bank στην Ελλάδα ο κ. Ν. Εξαρχος

Επικεφαλής της Deutsche Bank στην Ελλάδα ο κ. Ν. Εξαρχος

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποχωρεί από την Deutsche Bank έπειτα από 20 χρόνια σταδιοδρομίας η κ. Ελένη Δενδρινού, επικεφαλής της γερμανικής τράπεζας στην Ελλάδα (Chief Country Officer), λόγω συνταξιοδότησης. Τη θέση της αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Εξαρχος, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης γενικός διευθυντής του υποκαταστήματος της Deutsche Bank στην Αθήνα, ενώ θα αναφέρεται στον Ασόκ Αράμ, διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (εκτός Γερμανίας και Ηνωμένου Βασιλείου).

Ο κ. Εξαρχος εντάχθηκε στο δυναμικό της Deutsche Bank το 2003, αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη του τμήματος κεφαλαιαγορών και συμβουλευτικής στην Ελλάδα. Παράλληλα με τη θέση του ως επικεφαλής της γερμανικής τράπεζας στη χώρα μας, θα διατηρήσει τα καθήκοντά του ως επικεφαλής της ομάδας χρηματοδότησης και λύσεων (Financing & Solutions Group) για την Ελλάδα και θα αναφέρεται στον Λορέντζο Φροντίνι, επικεφαλής της ομάδας για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Ο κ. Εξαρχος έχει συνεργαστεί στενά με την κ. Δενδρινού ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της γερμανικής τράπεζας στην Αθήνα, από τότε που έγινε υποκατάστημα το 2007.

Η Deutsche Bank ευχαρίστησε ιδιαίτερα θερμά την κ. Δενδρινού, η οποία έχει εμπειρία 40 ετών στον χώρο της τραπεζικής, για την προσφορά της και τη σημαντική της συμβολή στις δραστηριότητες της γερμανικής τράπεζας στην Ελλάδα, καθώς και για την άρτια εκπροσώπησή της στους πελάτες, τις ρυθμιστικές αρχές και τα κυβερνητικά όργανα, ακόμη και σε περιόδους κατά τις οποίες οι οικονομικές και πολιτικές προκλήσεις ήταν μεγάλες και έπρεπε να ξεπεραστούν επιτυχώς.

Εκτός από τα καθήκοντά της ως επικεφαλής της Deutsche Bank στην Ελλάδα, η κ. Δενδρινού ηγήθηκε του τμήματος διεθνών συναλλαγών της τράπεζας στην Ελλάδα (Global Transaction Business)και για την κάλυψη πελατών της γερμανικής τράπεζας στην Κύπρο, ενώ ήταν υπεύθυνη διαχείρισης θεσμικών κεφαλαίων για πολλά χρόνια, μεταξύ των οποίων ήταν και τα έτη που έφεραν σημαντικές αλλαγές τόσο στο ελληνικό όσο και στο διεθνές τραπεζικό σύστημα. Επίσης, η κ. Δενδρινού συνέβαλε σημαντικά στο να αποκτήσει το τμήμα διαχείρισης θεσμικών κεφαλαίων της Deutsche Bank ηγετική θέση στην αγορά ως κύριος εταίρος σε όλα τα μεγάλα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή