Στις κορυφαίες του κόσμου η Κορακάκη

Στις κορυφαίες του κόσμου η Κορακάκη

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οταν μπαίνουμε στην οκτάδα ενός τελικού, για τη σκοποβολή σημαίνει επιτυχία», έχει δηλώσει στην «Κ» ο Τάσος Κορακάκης, και η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, η Αννα, όχι μόνο προκρίθηκε στον τελικό του αεροβόλου πιστολιού 10 μ. στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας αλλά μπήκε στις κορυφαίες με εντυπωσιακή επίδοση (585 με 21 κεντρικά). Στον τελικό πλασαρίστηκε στην 4η θέση.

Η Αννα Κορακάκη βρίσκεται στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ., και με την επίδοσή της στον προκριματικό του Πεκίνου έδειξε ότι είναι σε άριστη αγωνιστική κατάταξη. Στον τελικό της σκοποβολής, όπου όλα κρίνονται σε μία βολή, ο πρώτος από τον όγδοο δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά. Έτσι, το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής βρέθηκε για μία βολή εκτός βάθρου. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κιμ Μινγιούνγκ από την Κορέα, το ασημένιο η Βιταλίνα Μπατσαρασκίνα (Ρωσία), και το χάλκινο η Βερόνικα Μέιτζορ (Ουγγαρία).

Αύριο, η Αννα και ο Διονύσης Κορακάκης θα αγωνιστούν στο μικτό. Στις 27 Απριλίου ο Διονύσης θα πάρει μέρος στο ατομικό και θα διεκδικήσει και συμμετοχή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στις 27 και 28 Απριλίου, η Αννα Κορακάκη θα αγωνιστεί στο σπορ πιστόλι.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή