Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Πεθαίνω σαν χώρα… homo ad» βασισμένη στο έργο του Δ. Δημητριάδη, η οποία ανέβηκε πρώτη φορά το 1989 από τους θεραπευόμενους του «18 άνω» στο ΨΝΑ, συνομιλούν με θεραπευτές και ειδικούς στη διαμόρφωση των προγραμμάτων απεξάρτησης. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55.

• Το ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει στην Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της ΕΛΣ την Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής στο «Ρέκβιεμ» του Μότσαρτ υπό τη διεύθυνση του Μάρκελλου Χρυσικόπουλου. Στις 8.30 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 364.

• Παρατείνεται η μεγάλη αναδρομική έκθεση του εικαστικού Δημοσθένη Σκουλάκη με τίτλο «Ενας μεγάλος αντιφατικός», που πραγματοποιείται στο Μουσείο Μπενάκη.  Πειραιώς 138. Εως 12/5.

• Ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Αγάπα με αν τολμάς» στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου. Εως 31/5. Νυμφών 3, Ηράκλειο.

• Παρατείνονται οι παραστάσεις του έργου «Προσωπική συμφωνία» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά με τους Νικήτα Τσακίρογλου, Χρήστο Βαλαβανίδη κ.ά. Εως 26/5. Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13.

• Η παράσταση «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα» σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου συνεχίζεται και μετά το Πάσχα, με παραστάσεις έως 19/5. Θέατρο Τζένη Καρέζη, Ακαδημίας 3.

• Το Cycladic Shop θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και το Μ. Σάββατο για τις τελευταίες πασχαλινές αγορές. Σήμερα 10 π.μ.-8 μ.μ. Νεοφύτου Δούκα 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή