Κύπρος: Τα 7 θύματα του κατά συρροήν δολοφόνου «Ορέστη»

Κύπρος: Τα 7 θύματα του κατά συρροήν δολοφόνου «Ορέστη»

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι εξελίξεις στο ματωμένο παζλ των δολοφονιών που έχει ομολογήσει μέχρι αυτή τη στιγμή ο 35χρονος Ελληνοκύπριος στρατιωτικός στην Κύπρο.

Ο ψύχραιμος στις ανακρίσεις «Ορέστης» φαίνεται ότι «έσπασε» και άρχισε να αποκαλύπτει τις φρικαλέες του πράξεις στους ανακριτές.

Σύμφωνα με τις νέες του σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον φόνο άλλων 4 γυναικών, ο αριθμός των θυμάτων του ανέρχεται στα εφτά.

Τα 7 θύματα του Ορέστη:

– Η Marry Rose εντοπίστηκε στο φρεάτιο του εγκαταλελειμμένου ορυχείου του Μιτσερού (έχει ταυτοποιηθεί) και η 6χρονη κόρη της Sierra (αγνοείται) ήταν τα πρώτα θύματα που ουσιαστικά ενεργοποίησαν τις αρχές που έφτασαν στα ίχνη του «Ορέστη».

– Arian Palanas Lozanο: Με το που εντοπίστηκε το δεύτερο πτώμα στο Μιτσερό ο 35χρονος σε θεληματική του κατάθεση είπε ότι την σκότωσε. Αναμένονται  τα αποτελεσμάτα DNA. 

– Maricar Valdez Arquila. Η κοπέλα είχε δηλωθεί αγνοούμενη από τον Δεκέμβριο του 2017. Σήμερα στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν τεκμήρια όπως η φωτογραφία της προσωρινής άδειας παραμονής της που κατείχε ο 35χρονος. Μετά από αυτή την εξέλιξη Ο «Ορέστης» ομολόγησε  τον φόνο της. 

– Μία κοπέλα με καταγωγή από το Νεπάλ ή την Ινδία της οποία το πτώμα εντοπίστηκε σήμερα σε πεδίο βολής στην Ορούντα, μετά από υπόδειξη του 35χρονου. Ο «Ορέστης» παραδέχθηκε ότι την σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο.

– Μια μητέρα και η ανήλικη κόρης της από τη Ρουμανία. Από έλεγχο στην λίστα αγνοουμένων προσώπων οι αρχές υποθέτουν ότι πρόκειται για την Livia Florentina Bunea, που αγνοείται από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 με την ανήλικη κόρη της, Ελένα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι o 35χρονος υπέδειξε τοποθεσία κοντά στο φρεάτιο του Μιτσερού που ισχυρίζεται ότι βρίσκονται θαμμένες η Μαρικάρ, η μάνα και η κόρη από τη Ρουμανία. 

Με πληροφορίες από Καθημερινή Κύπρου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή