Στα Χανιά ο Στ. Θεοδωράκης: Να σκεφτούμε το μέλλον των παιδιών μας (βίντεο)

Στα Χανιά ο Στ. Θεοδωράκης: Να σκεφτούμε το μέλλον των παιδιών μας (βίντεο)

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ιστορικό παζάρι των Βουκολιών Χανίων βρέθηκε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μαζί με τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του Ποταμιού Αναστάση Περράκη και Κωνσταντίνο Καλαφατάκη και στελέχη του Ποταμιού από τον Νομό Χανίων, περιηγήθηκε στους πάγκους του παζαριού, εξήρε την ποιότητα των προϊόντων της κρητικής γης και συνομίλησε με παλιούς και νέους φίλους που συνάντησε εκεί.

Στα Χανιά ο Στ. Θεοδωράκης: Να σκεφτούμε το μέλλον των παιδιών μας (βίντεο)-1

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους και ζήτησε από τους πολίτες να πάνε στην κάλπη με καθαρό μυαλό και να σκεφτούν το μέλλον της χώρας.

«Όπως ξέρετε, ταξιδεύουμε σε όλη τη χώρα συζητάμε με τους πολίτες, τους ακούμε, μας ακούνε με στόχο στις 26 Μάη να έρθει πολύς κόσμος στις κάλπες και να πουν ναι στην Ευρωπαϊκή Αναγέννηση για την οποία μάχεται  το Ποτάμι. Θέλω να πω χρόνια πολλά στους πατριώτες μου, με καθαρό μυαλό να σκεφτούν το μέλλον των παιδιών τους, το μέλλον της χώρας, το μέλλον της Κρήτης και το μέλλον της Ευρώπης σε ένα μήνα από τώρα», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης στο Χανιά live tv.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή