Ποτάμι: Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει σύμφωνα με τις ανάγκες του

Ποτάμι: Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει σύμφωνα με τις ανάγκες του

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντονη κριτική στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, που περιοδεύει στην Ανατολική Μακεδονία συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Καβάλα, ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα ανοίγματά του προς το Κέντρο και τις προτάσεις για συνεργασίες, ότι αλλάζει προτεραιότητες σύμφωνα με τις ανάγκες του. «Μέχρι προχθές ήταν αγκαλιά με τον κ. Καμμένο, τώρα άλλαξε και λέει πως σημασία δεν έχουν τα μνημόνια, αλλά η μάχη με την Ακροδεξιά», είπε και προέβλεψε ότι έως τις βουλευτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει έναν άλλον εχθρό.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε πως «είναι από μόνες τους κάτι πάρα πολύ σημαντικό, που θα χαράξει τη ζωή της Ελλάδας τα επόμενα πέντε χρόνια».

Σε ερώτηση κατά πόσον η συμφωνία των Πρεσπών θα παίξει ρόλο στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε πως ο θόρυβος που ξέσπασε γύρω από τη συμφωνία έχει δημιουργήσει σε τμήματα της κοινωνίας κάποιες ψευδαισθήσεις και «αντί να είναι μια αφορμή για ενότητα, συμφωνία και συνεννόηση, στάθηκε, για άλλη μια φορά, αφορμή για διχασμό». Επέρριψε την ευθύνη για αυτή την εξέλιξη στην κυβέρνηση, επειδή, όπως είπε, θεώρησε ότι θα φέρει σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους της, αλλά και στην αντιπολίτευση, που έχει μια λογική ότι όλα τα προβλήματα μπορούν να παρατείνονται χωρίς να λύνονται. Πρόσθεσε ότι πρέπει να υπερασπιστούμε τα μακεδονικά προϊόντα, τη δύναμη της Θεσσαλονίκης, της Ανατολικής, της Κεντρικής, της Δυτικής Μακεδονίας και να κυριαρχήσουμε στην περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή