Οδηγία από την πρεσβεία των ΗΠΑ για πορεία αναρχικών το απόγευμα

Οδηγία από την πρεσβεία των ΗΠΑ για πορεία αναρχικών το απόγευμα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οδηγία για το προσωπικό και τους Αμερικανούς υπαλλήλους της εξέδωσε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, εν όψει συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά της πολιτικής των ΗΠΑ στην Βενεζουέλα στο Πάρκο της Ελευθερίας, δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής και την πρεσβεία.

«Πορεία με εκατοντάδες ή περισσότερους συμμετέχοντες αναμένεται να λάβει χώρα στις 6:00 μ.μ. σήμερα, Σάββατο, 4 Μαΐου 2019. Αναρχικές ομάδες σκοπεύουν να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική των ΗΠΑ σχετικά με τη Βενεζουέλα.

Το προσωπικό της κυβέρνησης των ΗΠΑ έχει ενημερωθεί για να αποφύγει την Πρεσβεία των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης καθώς στο παρελθόν, προηγούμενες διαδηλώσεις εξελίχθηκαν βίαια και οδήγησαν στην καταστροφή περιουσίας. Υπάρχει πιθανότητα ρίψεις δακρυγόνων και επεισοδίων μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Η πρεσβεία, εκτός των άλλων,  προειδοποιεί το προσωπικό της να αποφύγει τις μετακινήσεις στην περιοχή την ώρα της πορείας και να κρατά χαμηλό προφίλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή