Κύπρος: Σε παιδί ανήκει η νέα σορός που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη μέσα σε βαλίτσα (βίντεο)

Κύπρος: Σε παιδί ανήκει η νέα σορός που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη μέσα σε βαλίτσα (βίντεο)

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από ημέρες ερευνών και ειδικά μηχανήματα που σάρωναν τον βυθό, ανασύρθηκε από τον βυθό της «Κόκκινης Λίμνης» στο Μιτσερό, γύρω στις 15:40 το απόγευμα της Κυριακής δεύτερη βαλίτσα, που περιέχει μέλη ενός εκ των θυμάτων του «Ορέστη».

Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι ιατροδικαστές για να μεταβούν για αυτοψία ενώ λίγο αργότερα, σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης επιβεβαίωσε ότι μέσα στην βαλίτσα βρέθηκε ανθρώπινη σορός σε κατάσταση αποσύνθεσης. Όπως δήλωσε, μετά την ανεύρεση της σορού, οι εξετάσεις θα συνεχιστούν στο νεκροτομείο, χωρίς να διευκρινίζεται κατά πόσο η σορός ανήκει σε ενήλικα ή σε παιδί.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός ανήκει σε παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες των κυπριακών μέσων ενημέρωσης, εκ πρώτης όψεως από το μέγεθος των οστών φαίνεται πως η σορός ανήκει στην 8χρονη Έλενα Ναταλία Μπουνέα.

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός εντοπίστηκε με ρούχα και όχι γυμνή, όπως τις προηγούμενες σορούς, των Μέρι Ρόουζ, Αριάν Παλάνας και στην προτελευταία που πιστεύεται ότι ανήκει στην Λιβία Μπουνέα, μητέρα της 8χρονης. 

Στην Κόκκινη Λίμνη, ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος είχε ισχυριστεί ότι είχε πετάξει τα πτώματα της Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλλιπίνες, της 8χρονης Έλενα Ναταλία Μπουνέα, από τη Ρουμανία και ένα ακόμα θύμα του. Σύμφωνα με τον κ.Αγγελίδη, οι έρευνες στη λίμνη θα συνεχιστούν για τον εντοπισμό και της τρίτης βαλίτσας.

Την ώρα που οι έρευνες για εντοπισμό των σορών των θυμάτων της υπόθεσης «Ορέστη» συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, τέθηκε ξανά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας σε σχέση με υπόθεση του βιασμού και άσεμνης επίθεσης εναντίον αλλοδαπής γυναίκας, η οποία και τον κατήγγειλε.

Με πληροφορίες από Καθημερινή Κύπρου, ΑΠΕ – ΜΠΕ, Πολίτης Κύπρου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή