Spill the beans: Το speciality της πόλης, για καφέ και ποτό όλη μέρα

Spill the beans: Το speciality της πόλης, για καφέ και ποτό όλη μέρα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Να μια καφετέρια που θα μπορούσε να μεταφερθεί ως έχει από τον Βόλο στο Λονδίνο ή στο Βερολίνο. Τα καθίσματα-εξέδρες είναι τάση όσον αφορά την εσωτερική αρχιτεκτονική των νέων ευρωπαϊκών cafés, ενώ τόσο το προϊόν όσο και οι υπηρεσίες υποστηρίζουν το τρίτο κύμα καφέ. Δεν έχει κλείσει ένα εξάμηνο που το άνοιξαν οι Δημήτρης Κουκουνασούλης και Γιάννης Καρανίκας, σε έναν πεζόδρομο-πιάτσα. Όλο το μπαρ και οι μηχανές του εσπρέσο είναι κυριολεκτικά φτιαγμένα στο χέρι και εκτυπωμένα σε μηχανή 3D από έναν τεχνίτη μηχανικό, που εργάστηκε μαζί με τον Δημήτρη περίπου τρία χρόνια.

Spill the beans: Το speciality της πόλης, για καφέ και ποτό όλη μέρα-1

Τι πίνουμε: Εδώ θα πιείτε κάποια εξαιρετικά φλιτζάνια καφέ. Προμηθεύεται κόκκους υψηλής ποιότητας από το Mr. Bean, καφέδες που καλλιεργούνται σε μεγάλο υψόμετρο. Επιλογές από δύο χαρμάνια, ένα πιο σοκολατένιο κι ένα πιο ανθικό. Προτείνουμε με κλειστά μάτια τον καφέ φίλτρου, φτιαγμένο με ακρίβεια γραμμαρίου και δευτερολέπτου. Χειροποίητα κουλουράκια και ωραία γλυκά. Αν και ο καφές είναι το δυνατό τους χαρτί, η ποιότητα δεν πέφτει στο μπαρ. Αξιόλογη λίστα αποσταγμάτων, καλά ποτά, νόστιμα κοκτέιλ και ενδιαφέρον τσιμπολόγημα σε ημερήσια διάταξη. 

  • Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Spill the beans, Δον Δαλεζίου 10, Βόλος, Τ/24210-34.964

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή