O Lewis Hamilton πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ της IWC

O Lewis Hamilton πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ της IWC

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας που γύρισε η IWC Schaffhausen για να προωθήσει την ολοκαίνουρια αεροπορική συλλογή Spitfire. Ο Hamilton οδηγεί μία Mercedes-Benz Silver Arrow W125 στην αγωνιστική πίστα του Goodwood, όταν ένα αεροσκάφος Spitfire περνάει από πάνω του. Καθώς το Spitfire τον πλησιάζει ξανά σε χαμηλή πτήση, ο Hamilton πατάει το κουμπί ‘stop’ στο Pilot Chronograph Spitfire που φοράει στο χέρι του. Ο χρόνος παγώνει και το αεροσκάφος ακινητοποιείται στον ουρανό. Ο Hamilton θαυμάζει το Spitfire κοιτώντας το από διάφορες γωνίες και το αφήνει να συνεχίσει την πορεία του πατώντας πάλι το κουμπί στο ρολόι του. Το διαφημιστικό σποτ τελειώνει με το σλόγκαν: «Μπορώ να σταματήσω τον χρόνο, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει εμένα», αναδεικνύοντας τον αστέρα της Formula 1 σαν έναν άντρα κυρίαρχο της μοίρας του, ο οποίος φοράει ένα ρολόι σχεδιασμένο για ανθρώπους που απαιτούν ακρίβεια για να δοκιμάζουν νέες προκλήσεις. 

O Lewis Hamilton πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ της IWC-1
O Lewis Hamilton πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ της IWC-2

Το νέο IWC Pilot's Watch Chronograph Spitfire με κάσα από μπρούντζο

Το νέο διαφημιστικό αποτελεί συνέχεια της καμπάνιας του 2017, στην οποία πρωταγωνιστής ήταν πάλι ο πρεσβευτής της εταιρείας Lewis Hamilton. Στο προηγούμενο σποτ, ο διάσημος πιλότος της Formula 1 χρησιμοποιούσε τον χρονογράφο Ingenieur για να σταματήσει τον χρόνο και να ακινητοποιήσει μία Mercedes-Benz Silver Arrow W196 που έτρεχε στην πίστα αγώνων. Το βασικό concept παραμένει το ίδιο, αλλά με την προσθήκη του Spitfire ο κόσμος των κλασικών αυτοκινήτων έρχεται κοντά στον κόσμο της αεροπλοΐας. Ενώνοντας αυτούς τους δύο βασικούς πυλώνες του IWC universe, η ταινία αναδεικνύει το πάθος της εταιρείας για τη μηχανική και τη μηχανολογία. Η σχέση ανάμεσα στον Hamilton και την IWC στηρίζεται στην μακρόχρονη και αποδοτική συνεργασία μεταξύ της ελβετικής ωρολογοποιίας και της Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

O Lewis Hamilton πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ της IWC-3

Αυτοκίνητο και αεροσκάφος στην πίστα του Goodwood στην Αγγλία.

Το διαφημιστικό γυρίστηκε στην αγωνιστική πίστα του Goodwood στη Νότια Αγγλία. Η IWC διατηρεί στενούς δεσμούς με το εξοχικό παραθεριστικό καταφύγιο, το οποίο αποτελεί συνώνυμο των συναρπαστικών κόσμων της αεροπλοΐας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού εδώ και πολλές δεκαετίες.  Το 2015, η εταιρεία ονομάστηκε Official Timing Partner για το Goodwood Members’ Meeting, της καθιερωμένης συνάντησης και του ράλι κλασικών αυτοκινήτων. Το Goodwood Aerodrome επίσης αποτελεί την έδρα της Boultbee Flight Academy, της πρώτης αναγνωρισμένης σχολής χειριστών αεροσκαφών Spitfire στον κόσμο, η οποία συνεργάζεται στενά με την IWC από το 2018. Οι πιλότοι Steve Boultbee-Brooks και Matt Jones θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο από το Goodwood την αποστολή «Silver Spitfire – The Longest Flight», τον πρώτο γύρο του κόσμου με ένα Spitfire. H IWC Schaffhausen στηρίζει χορηγικά το μοναδικό αυτό project.

Δείτε το video…

 

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή