H μαγειρική στον ατμό είναι ένας από τους κύριους τρόπους παρασκευής του κινέζικου φαγητού – όσοι αγαπάνε τα dim sum μάλλον το γνωρίζουν.
Στο Xiantao της ανατολικής Κίνας αποφάσισαν να γιορτάσουν αυτή ακριβώς την πτυχή της γαστρονομίας.
Και το έκαναν με τον μαξιμαλισμό που χαρακτηρίζει συχνά τα τουριστικά δρώμενα της Άπω Ανατολής.
Δημιούργησαν έναν ατμομάγειρα τεράστιων διαστάσεων και έβαλαν μέσα καρότα, κολοκύθες και λοιπά ζαρζαβατικά για ένα ανεπανάληπτο τσιμπούσι, που όσοι το έζησαν θα το θυμούνται για καιρό.