Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Συναυλία στο πλαίσιο της έκθεσης «Stefanos Rokos. Nick Cave & The Bad Seeds “No More Shall We Part”» με μια εκλεκτή παρέα μουσικών από την ελληνική και διεθνή σκηνή που παίζουν live ολόκληρο το άλμπουμ. Στις 9 μ.μ. Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς 138.

• Αγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή και το έργο του Μάνου Χατζιδάκι, από τον δημοσιογράφο Φώτη Απέργη, στο πλαίσιο του Athens Walking Tours, με τίτλο «Χορός με τη σκιά του Μάνου Χατζιδάκι». Στις 7 μ.μ. Συμμετοχή, 12 ευρώ. «Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ», Πλουτάρχου 22.

• Την «Απαγωγή της Τασούλας – Μια ποιητική μυθιστορία», έργο γραμμένο σε έμμετρο στίχο παρουσιάζει το θέατρο Σταθμός σε κείμενο-σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μάρκελλου. Πρωτότυπη μουσική Νίκος Ξυδάκης. Στις 9 μ.μ. Βίκτωρος Ουγκώ 55.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Πώς συντελούνται οι μεταρρυθμίσεις» (εκδ. Αλεξάνδρεια) του Δημήτρη Β. Παπούλια από τους Κώστα Σημίτη, Μαριέττα Γιαννάκου και Γιάννη Βούλγαρη στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο στις 7 μ.μ. Σταδίου 13.

• Η θεατρική ομάδα HIPPO παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή «Silence Speaks», μια βιωματική περφόρμανς χωρίς λόγο. Στις 9.30 μ.μ. Θέατρο Πόρτα, Μεσογείων 59.

• Παρουσίαση του τεύχους του περιοδικού «(δε)κατα» για την Κύπρο με τη συμμετοχή ποιητών και πεζογράφων, που διαβάζουν αποσπάσματα των έργων τους. Στις 7 μ.μ. Σπίτι της Κύπρου. Ξενοφώντος 2α.

• Τον «Οθέλλο» του Σαίξπηρ σε μετάφραση Δημήτρη Δημητριάδη παρουσιάζει το Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης «Καρόλος Κουν» σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη. Στις 9 μ.μ. Πεσμαζόγλου 5.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή