Πρόσωπα της Πέμπτης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον θάνατο του τραγουδιστή Κιθ Φλιντ (φωτ.), ο οποίος απεβίωσε στις 4 Μαρτίου. Ο Φλιντ είχε καταναλώσει αδιευκρίνιστες ποσότητες κοκαΐνης, αλκοόλ και κωδεΐνης. Ωστόσο, η ιατροδικαστής του Εσεξ διευκρίνισε στην αναφορά της για την αιτία θανάτου του 49χρονου τραγουδιστή των Prodigy ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτοκτόνησε.

(…) Στην αγορά των Καννών θα παρουσιαστεί το πρώτο επίσημο ντοκιμαντέρ που εξιστορεί τις επιτυχίες του συγκροτήματος των Led Zeppelin και παρακολουθεί τα πρώτα χρόνια της πορείας των τεσσάρων μελών στον χώρο της μουσικής. Θα περιέχει συνεντεύξεις των Τζίμι Πέιτζ, Ρόμπερτ Πλαντ, Τζον Πολ Τζόουνς και Τζον Μπόναμ, καθώς και σπάνιο αρχειακό υλικό, όπως φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα. Η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ θα συμπέσει με την επέτειο των 50 χρόνων των Led Zeppelin. Tη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο δημιουργός του «American Epic», Μπέρναρντ Μακ Μάχον.

(…) H γκαλερί Τέιτ  του Λονδίνου διοργανώνει μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στη σύντομη αλλά ιδιαίτερα παραγωγική καριέρα του Αγγλου σκιτσογράφου – εικονογράφου του 19ου αιώνα Ομπρεϊ Μπίρντσλι . Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση του έργου του τα τελευταία 50 χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή