Πρωταθλητής Ελλάδος στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής Ελλάδος στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον 29ο τίτλο πρόσθεσε στη συλλογή της η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 του ΠΑΟΚ, συμπλήρωσαν τις τρεις νίκες και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου.

Τα σετ: 26-24, 25-23, 25-23. 

Με κορυφαίους τους Σμιτ, Αλεξίεφ και Ραουβέρντινκ η ομάδα του Πειραιά έδειξε για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί ένα σύνολο και ότι δεν έφτασε τυχαία μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου. Ακόμα και όταν έμειναν πίσω στο σκορ, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο σετ, οι παίκτες του Μουνιόθ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Μάλιστα, στο δεύτερο σετ ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε μπροστά με 15-20, αλλά οι γηπεδούχοι με ένα 10-3 έφτασαν στην κατάκτηση του σετ, του παιχνιδιού και του τίτλου.

Σε ότι αφορά την ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν το μόνο παιχνίδι από τα τρία της σειράς του τελικού που ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έδειξε ότι δεν έφτασε τυχαία μέχρι εκεί. Όμως αυτό δεν έφτανε καθώς έφτασε στον τρίτο τελικό με… την πλάτη στον τοίχο και έτσι έμεινε στη δεύτερη θέση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή