Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• «Και αν αυτό δεν είναι αγάπη, τότε τι;» Μια μουσική παράσταση της Ελισσάβετ Καρατζόλη, με τον Παντελή Κυραμαργιό. 12/5. Στις 9 μ.μ. Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής», Μέγαρο Μουσικής. Κόκκαλη & Βασ. Σοφίας.

• Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Σελάνα» (εκδ. Μεταίχμιο) του Τάκη Θεοδωρόπουλου στο περίπτερο 15 της Helexpo – ΔΕΘ. Στις 8 μ.μ. στο πλαίσιο της 16ης Διεθνούς Εκθέσεως Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Εγνατία 154.

• Το ντοκιμαντέρ «Για χωρίς λόγους» του Σταύρου Ψυλλάκη, που μιλάει για τη ζωή του δημοσιογράφου και μουσικού Γιώργου Μανιάτη, προβάλλεται στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος. Στις 8 μ.μ. Ιερά Οδός 48.

• Η Ιόλη Ανδρεάδη και ο Αρης Ασπρούλης συνυπογράφουν το αστυνομικό θρίλερ «Στη μνήμη ενός μικρού παιδιού», βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα στο Ασυλο Ανιάτων, την τελευταία αθηναϊκή οικία της οικογένειας Ροδοκανάκη. Στις 8.30 μ.μ. Αγίας Ζώνης 39.

• Ενα νέο εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών, με θέμα «Ο κύριος Ιππόκαμπος», βασισμένο σε βιβλίο του Eric Carle (εκδ. Καλειδοσκόπιο). 12/5. Στις 11 π.μ. και στις 12.30 μ.μ. Κέντρο ΓΑΙΑ, Οθωνος 100, Κηφισιά.

• Εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας «Χρόνια πολλά μαμά» στo Αίθριο της ΧΑΝΘ. 12/5. Νικολάου Γερμανού 1, Θεσσαλονίκη.

• Παρουσίαση του λευκώματος της έκθεσης «Ξόμπλια. Πλουμίδια και στολίσματα» από την Ιστορική και Εθνολογική Εταιρεία της Ελλάδος, από την επιμελήτρια της λαογραφικής συλλογής του μουσείου Αγγέλα Βιδάλη και την επιμελήτρια Ιριδα Κρητικού. Στις 11.30 π.μ. Μέγαρο Παλιάς Βουλής, Σταδίου 13.

• Μια μπάντα αφιερωμένη με σεβασμό στον μύθο της σόουλ Τζέιμς Μπράουν είναι οι JBIZZ, και παίζουν ζωντανά στη σκηνή του Faust Bar-Theatre-Arts. 12/5. Στις 10 μ.μ. Καλαμιώτου 11.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή