«Θέλω να νικήσω μαμά»: Οι μητέρες των πρωταθλητών θυμούνται

«Θέλω να νικήσω μαμά»: Οι μητέρες των πρωταθλητών θυμούνται

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πονάω μαμά», «Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο μαμά», «Θέλω να νικήσω μαμά», «Το μετάλλιο είναι για εσένα μάμα». Μητέρες και πρωταθλητές, μία σχέση ιδιαίτερη. Η μητέρα θα πάει το παιδάκι στο γυμναστήριο, η μητέρα θα του σκουπίσει τα δάκρυα σε ένα κακό αποτέλεσμα, η μητέρα θα κλάψει στη νίκη. Αυτή η μητέρα, η μητέρα του αθλητή, τιμήθηκε σήμερα σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή του World Outdoor Gymnastics Gala (WOGG). Και οι μητέρες που βρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση είχαν τόσα να πουν.

«Θέλω να νικήσω μαμά»: Οι μητέρες των πρωταθλητών θυμούνται-1

Το World Outdoor Gymnastics Gala θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Θα πάρουν μέρος είκοσι Olympians από 20 διαφορετικές χώρες, καθώς και  Έλληνες πρωταθλητές, και θα αντιμετωπίσουν τον τέλειο τους εαυτό σε ψηφιακή μορφή. Τα έσοδα από τη δεξίωση που θα ακολουθήσει θα διατεθούν στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την προετοιμασία των αθλητών μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2020. «Όπως ο ρόλος της μητέρας έχει συνδεθεί με τη λέξη προσφορά, έτσι και το WOGG θα διαθέσει τα έσοδα από τις VIP προσκλήσεις στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία προκειμένου να βοηθήσει το έργο της. Το World Outdoor Gymnastics Gala θα αναβαθμίσει την γυμναστική και θα δώσει στην Ελλάδα τη θέση που της αξίζει στο διεθνή χάρτη των αθλητικών διοργανώσεων. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες», δήλωσε ο εκ των εμπνευστών της διοργάνωσης Γιάννης Πάνου.

Στη γυμναστική ο ρόλος της μητέρας είναι ιδιαιτέρως πολύτιμος και σε αυτόν αναφέρθηκε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Μαρία Παπαδοπούλου: «Στη γυμναστική τα παιδιά αρχίζουν μικρά και οι μαμάδες είναι αυτές που τα φέρνουν στο γυμναστήριο. Η ΕΓΟ συνεργάζεται με τους ανθρώπους του WOGG ώστε να διοργανωθεί ένα εκπληκτικό event».

Στην εκδήλωση για τις μητέρες του WOGG παρούσες ήταν, μεταξύ άλλων, οι μητέρες των Δημοσθένη Ταμπάκου, Λευτέρη Πετρούνια, Κατερίνας Στεφανίδη, Βλάση Μάρα, Βασιλικής Μιλλούση, Μορφούλας Ντώνα, Βαρβάρας Φίλιου, Ευαγγελίας Πλατανιώτη, Εβελίνας Παπάζογλου, Νίκου Ηλιόπουλου κ.α.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκε ο αθλητής της ενόργανης Γεώργιος Προβιάς, ο οποίος σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή