Η γυναίκα που γνώρισε τον μικρούλη Αρτσι πριν τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ

Η γυναίκα που γνώρισε τον μικρούλη Αρτσι πριν τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν η πρώτη που επισκέφτηκε τον Χάρι και τη Μέγκαν, την επόμενη μέρα του τοκετού, για να γνωρίσει από κοντά το 8ο δισέγγονο της. Δεν ήταν η μόνη όμως που είχε το προνόμιο να γνωρίσει τον μικρούλη Άρτσι από τους πρώτους, πριν ακόμα και από τον παππού του Κάρολο ή τον θείο του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η γυναίκα που επισκέφτηκε σχεδόν αμέσως το ζευγάρι και γνώρισε το νεογέννητο δεν ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά – σύμφωνα με την Telegraph – η αγαπημένη θεία του πρίγκιπα Χάρι και μεγαλύτερη αδερφή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λαίδη Jane Fellowes.

Εκτός από την Βασίλισσα Ελισάβετ και την 62χρονη θεία Jane του Χάρι, η μητέρα της Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν τα άλλα δύο πρόσωπα που γνώρισαν αμέσως το νέο «βασιλικό μωρό», που οι γονείς του έχουν αποφασίσει να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να το αναθρέψουν σαν ένα κανονικό παιδί.

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα το ζευγάρι δεν δέχτηκε άλλες επισκέψεις αλλά πλέον, τις επόμενες ημέρες, θα επισκεφθούν τον μικρούλη Άρτσι και οι υπόλοιποι συγγενείς, όπως ο πρίγκιπας Κάρολος με την δούκισσα της Κορνουάλλης, Καμίλλα και οι θείοι του, πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέητ Μίντλετον.

Μιλώντας στην εκπομπή Good Morning America, ο «βασιλικός» ανταποκριτής Omid Scobie δήλωσε: ««Η πρώτη εβδομάδα του Άρτσι  στο σπίτι με τη μαμά και τον μπαμπά ήταν ήσυχη, καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν ήθελαν να μείνουν μόνοι με το νεογέννητο παιδί τους τους.

«Αυτή την εβδομάδα θα δεχθούν κόσμο, με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ (Ουίλιαμ και Κέητ) να τους επισκέπτονται αύριο και τον Πρίγκιπα της Ουαλίας αργότερα αυτή την εβδομάδα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή