Προεδρικό «τελεσίγραφο» στην ΑΕΚ

Προεδρικό «τελεσίγραφο» στην ΑΕΚ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαφές μήνυμα αλλαγής στη σκέψη αλλά και τη νοοτροπία των παικτών της ΑΕΚ έστειλε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που βρέθηκε στα Σπάτα κατά την προπόνηση της ομάδας. Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ανέφερε: «Εγώ θέλω να βλέπω παίκτες-νικητές. Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ, αλλά είμαι απογοητευμένος που χάσαμε το Κύπελλο. Είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και να επιστρέψουμε και πάλι στις επιτυχίες, γι’ αυτό και θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο, ίσως όμως να μην μπορούσατε παραπάνω. Αυτό που θα σας πω ίσως σας ακουστεί κάπως σκληρό: Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και όσοι δεν μπορείτε να τη σηκώσετε, να φέρετε προτάσεις και να φύγετε», ανέφερε ο κ. Μελισσανίδης.

Οι μεγάλες αλλαγές που προανήγγειλε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αφορούν ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ θα είναι –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου– προπονητής της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν, ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Νίκο Λυμπερόπουλο. Το πώς θα παρουσιαστεί η Ενωση την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ένας δύσκολος γρίφος.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, να πάρει παίκτες με χαμηλό κόστος και προοπτικές βελτίωσης. Το γεγονός πως το μεταγραφικό πλάνο φαίνεται να είναι το ίδιο και θα «τρέξει» από τους ίδιους ανθρώπους είναι ένα θέμα προς συζήτηση, καθώς αν δεν υπάρξει απόλυτη επιτυχία στις κινήσεις, η ΑΕΚ κινδυνεύει να μείνει μακριά από τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας πολύ νωρίς. Η δυσκολία να βρεθούν ποδοσφαιριστές στα «θέλω» των προπονητών είναι δεδομένη, συνεπώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ.

• Ο Μιχάλης Μπακάκης θα χειρουργηθεί στους κοιλιακούς την ερχόμενη Τρίτη και τέθηκε εκτός αποστολής από το φιλικό της Εθνικής με την Τουρκία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή