Πρόσωπα της Τετάρτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους πριν από την επίσημη έναρξη του διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Καννών, ο διευθυντής του Τιερί Φρεμό απάντησε στις κατηγορίες που στρέφονται εναντίον της απόφασης του φεστιβάλ να βραβεύσει τον Αλέν Ντελόν με τιμητικό Χρυσό Φοίνικα. Ο 83χρονος ηθοποιός έχει κατά καιρούς κατηγορηθεί για ακροδεξιές, σεξιστικές και ομοφοβικές απόψεις, ωστόσο ο Φρεμό επιμένει ότι το βραβείο τον τιμά «ως καλλιτέχνη» και «δεν έχει να κάνει καθόλου με τις πολιτικές του απόψεις». Αλλωστε, «δεν του δίνουμε το Νομπέλ Ειρήνης».

(…) Αλλο ένα εμπόδιο εμφανίστηκε στη δημιουργία της επερχόμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ, καθώς διακόπηκαν τα γυρίσματά της λόγω τραυματισμού του Ντάνιελ Κρεγκ. Συγκεκριμένα, λίγο πριν από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στην Τζαμάικα, ο ηθοποιός γλίστρησε και γύρισε τον αστράγαλό του σε μια σκηνή καταδίωξης. Παρόλο που δεν είναι γνωστό για πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης, η κυκλοφορία του φιλμ παραμένει προγραμματισμένη για τις 8 Απριλίου 2020.

(…) Το νέο πρόσωπο του γαλλικού οίκου μόδας Givenchy είναι η επιτυχημένη ποπ τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε. Η καλλιτέχνις εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον οίκο και δήλωσε «υπερήφανη» για το επίτευγμά της. Η συλλογή χειμερινής μόδας με πρωταγωνίστρια την Γκράντε θα παρουσιαστεί τον Ιούλιο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή