Grappa vino & aperitivo: Πάνω από 200 ετικέτες

Grappa vino & aperitivo: Πάνω από 200 ετικέτες

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Έχει ρυθμό αυτό το μαγαζί. Κόσμος μπαινοβγαίνει στον πολύ φροντισμένο εξωτερικό χώρο, ενώ μέσα και γύρω από το μπαρ, μόλις πέσει το φως, όλοι θέλουν να προλάβουν μια θέση. Όλα θα ήταν ακόμα καλύτερα αν οι θαμώνες του δεν το παράκαναν με το τσιγάρο.

Grappa vino & aperitivo: Πάνω από 200 ετικέτες-1

Τι πίνουμε: Διαθέτει περισσότερες από 200 επιλογές σε φιάλη, κυρίως ελληνικές ετικέτες και κάποιες μοδάτες από τον ξένο αμπελώνα. Έχει πολύ καλή κάβα ποτών και οργανωμένο σέρβις. Πίσω από τη μπάρα του φτιάχνονται κάποια πολύ ωραία κοκτέιλ, ενώ η λίστα των αποσταγμάτων του είναι ιδιαίτερα αξιόλογη. Για να συνοδεύσετε το κρασί ή το ποτό υπάρχουν διάφορες επιλογές φαγητού – δημοφιλείς μοντέρνες συνταγές, από μπέργκερ μέχρι κάρι με νουντλς.

Ο λογαριασμός: Ποτό από 6 ευρώ. Υπολογίστε περί τα 25 ευρώ για ποτό και καλό τσιμπολόγημα.

  • Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Grappa vino & aperitivo, Κονταράτου 1, Βόλος, Τ/24210-30.370.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή