Επανεκλογή του Θάνου Δημόπουλου στις πρυτανικές εκλογές του ΕΚΠΑ

Επανεκλογή του Θάνου Δημόπουλου στις πρυτανικές εκλογές του ΕΚΠΑ

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιακή επανεκλογή του καθηγητή της Ιατρικής σχολής Θάνου Δημόπουλου στον πρυτανικό θώκο του πανεπιστημίου Αθηνών. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα αποτελέσματα στις σημερινές εκλογές, τα οποία θεωρούνται ότι δίνουν ασφαλή συμπεράσματα, ο κ. Δημόπουλος συγκεντρώνει το 52% με 53% των ψήφων. Ο κ. Δημόπουλος συγκεντρώνει περί το 54% με 55% των ψήφων των πανεπιστημιακών του ΕΚΠΑ, που προσμετρώνται χωρίς συντελεστή βαρύτητας.

Επίσης, ο κ. Δημόπουλος λαμβάνει  περίπου το 42% των ψήφων των διοικητικών υπαλλήλων και του εργαστηριακού και εκπαιδευτικού προσωπικού του ιδρύματος, το εκλογικό αποτέλεσμα των οποίων προσμετράται με συντελεστή βαρύτητας 20% και στάθμιση της συμμετοχής, για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Χαρακτηριστικό των σημερινών πρυτανικών εκλογών στο ΕΚΠΑ είναι η υψηλή συμμετοχή, η οποία σε ορισμένες σχολές όπως η Ιατρική ξεπέρασε το 80%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή