Στη μάχη των εκλογών και ο Θ. Λυμπερόπουλος – «Δική μου η πρόταση να γίνουν τα ταξί εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ»

Στη μάχη των εκλογών και ο Θ. Λυμπερόπουλος – «Δική μου η πρόταση να γίνουν τα ταξί εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ»

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πλήρη στήριξή του στην κυβέρνηση και σε αυτούς που, όπως είπε χαρακτηριστικά, «τους κράτησαν όρθιους» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος στη διάρκεια ομιλίας του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη στη Θεσσαλονίκη. Δεν δίστασε μάλιστα να ανταποκριθεί θετικά και στην προτροπή του υπουργού «να μετατρέψει τα ταξί σε εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ διευκρίνισε ότι θα στηρίξει όχι μόνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό αλλά και την υποψήφια δήμαρχο της παράταξης Κατερίνα Νοτοπούλου. 

«Θα στηρίξουμε αυτούς που μάς στήριξαν, που μας κράτησαν όρθιους, που στάθηκαν στο πλευρό μας απέναντι στις πολυεθνικές και την UBER, θα στηρίξουμε τον Αλέξη Τσίπρα, τον Χρήστο Σπίρτζη και την Κατερίνα Νοτοπούλου να γίνει δήμαρχος Θεσσαλονίκης» υπογράμμισε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε: «Σε αυτή τη μάχη των ευρωεκλογών που έχουμε μπροστά μας πρέπει να αποφασίσετε με ποιους θα πάτε. Με τον Αλέξη Τσίπρα και τις αξίες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού ή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό, που θέλει να ιδιωτικοποιήσει μέχρι και τα νοσοκομεία, αλλά και το ΚΙΝΑΛ που παρουσιάζεται ως διάδοχος του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου που λάτρεψα και σήμερα θα ντρεπόταν με αυτούς που παριστάνουν τους συνεχιστές του».

«Για μας δεν υπάρχουν διλήμματα και συναισθηματισμοί υπάρχει ο αγώνας για τις οικογένειές μας για τον κλάδο μας για τις ζωές μας κι αυτοί οι άνθρωποι στάθηκαν δίπλα μας, πήγαν μάρτυρες στα δικαστήρια για να μας στηρίξουν, στάθηκαν στο πλευρό μας απέναντι στη ΝΔ του Μητσοτάκη και του Σαμαρά, απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ που σπιλώνουν από το 2011 τον αγώνα για την επιβίωσή μας», απάντησε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης και στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο κ. Λυμπερόπουλος διευκρίνισε πως ήταν δική του πρόταση να γίνουν ταξί εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ πήρα σαν ομοσπονδία απόφαση, ομόφωνη απόφαση, ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτή την κυβέρνηση που μας έλυσε τα προβλήματα, που συζητάει μαζί μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λυμπερόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή