Το Leasing στην Ελλάδα έχει μέλλον και αφορά όλους

Το Leasing στην Ελλάδα έχει μέλλον και αφορά όλους

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κύριε Ταπραντζή, ποια είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του leasing;

Κατ’ αρχάς, πρέπει να διευκρινιστεί ότι το leasing αφορά όλους και όχι μόνο τις μεγάλες επιχειρήσεις. Ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής (ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ κ.ά.) μπο- ρούν να μισθώσουν οποιοδήποτε ΙΧ ή επαγγελματικό αυτοκίνητο έως 3,5 τόνους με ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα. Αυτό το μηνιαίο μίσθωμα καλύπτει τα πάντα εκτός από τη δαπάνη καυσίμων. Δηλαδή, με το μίσθωμα αυτό καλύπτονται όλα τα συναφή με τη χρήση του αυτοκινήτου κόστη, όπως το κόστος κεφαλαίου, συντήρησης, μεικτής ασφάλισης, οδικής βοήθειας, αλλαγής ελαστικών, αντικατάστασης αυτοκινήτου, τελών κυκλοφορίας, επισκευών από ατύχημα κ.λπ.

Πόσο εύκολη είναι η διαδικασία επιλογής αυτοκινήτου;

Στην Avis έχουμε καταφέρει να κάνουμε τη διαδικασία επιλογής αυτοκινήτου μια εξαιρετικά απλή και απολύτως διαφανή υπόθεση. Ο πελάτης μας μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα μας www.myavis.gr και μέσω του ιδιαίτερα εύχρηστου universal car configurator, που έχουμε αναπτύξει κατ’ αποκλειστικότητα, να επιλέξει μόνος του και online οποιοδήποτε αυτοκίνητο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.

 
Ποιο είναι το μέλλον της χρονομίσθωσης στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρώπη;
 
Αν σκεφτούμε ότι στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες κατά μέσο όρο οκτώ στους δέκα χρησιμοποιούν leasing αυτοκινήτου, ενώ στη χώρα μας λιγότεροι από τρεις, οι προοπτικές είναι θετικές. Άλλωστε, αυτή η τάση έχει αρχίσει να διαμορφώνεται και στην Ελλάδα.
 
Πoιες παροχές δίνει η AVIS;
 
Η Avis είναι μακράν ο ηγέτης στην αγορά των μακροχρόνιων μισθώσεων στην Ελλάδα, διαθέτοντας τον μεγαλύτερο στόλο στην αγορά, με περισσότερα από 35.000 αυτοκίνητα. Η κύρια προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της υψηλότερης δυνατής ποιότητας υπηρεσιών και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Στο πλαίσιο αυτό, η Avis παρέχει το πιο ολοκληρωμένο και αξιόπιστο πακέτο υπηρεσιών και παροχών, στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς, μέσω ενός ιδιόκτητου δικτύου πανελλαδικής κάλυψης με άμεση εξυπηρέτηση σε περίπου 80 σταθμούς.
 
Ποιες είναι οι εγγυήσεις στον υποψήφιο πελάτη;
 
Κατ’ αρχάς, το ίδιο το όνομά μας, η φιλοσοφία μας και οι άνθρωποί μας είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για τον πελάτη μας. Η Avis είναι ένας εύρωστος και δυναμικός οργανισμός στο πλευρό όλων των πελατών μας. Οτιδήποτε κι αν προκύψει, είμαστε δίπλα του με αμεσότητα και ανθρώπινο πρόσωπο. Εξάλλου, όλα τα αυτοκίνητά μας καλύπτονται από την εγγύηση των κατασκευαστών και των αντιπροσωπειών, ενώ η Avis διαθέτει τον μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων αντικατάστασης, ώστε σε οποιαδήποτε περίπτωση, π.χ. ολικής κλοπής ή καταστροφής, να μπορούμε να διαθέσουμε στον πελάτη μας σχεδόν ίδιο ή και καλύτερο αυτοκίνητο εντός ωρών. 
 
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Αφιέρωμα Αυτοκινήτου στο περιοδικό ΚΑΠΑ στις 14/4/2019

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή