Η CHOPARD στην ταινία για τη ζωή του Έλτον Τζον

Η CHOPARD στην ταινία για τη ζωή του Έλτον Τζον

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Chopard έχει μεγάλη αγάπη για την έβδομη τέχνη και έχει έντονη παρουσία τόσο στις ταινίες όσο και στο κόκκινο χαλί. Τα κοσμήματα και τα ρολόγια του διάσημου οίκου έχουν φορεθεί από ηθοποιούς και μεγάλους καλλιτέχνες σε κορυφαία events πλανήτη, όπως τα βραβεία Όσκαρ, οι Χρυσές Σφαίρες, το MET Gala της Νέας Υόρκης, το φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών (στο οποίο η Chopard είναι εταίρος από το 1998), ο κατάλογος είναι μακρύς. Στη νέα ταινία Rocketman του Dexter Fletcher, η Chopard «στολίζει» με τις δημιουργίες της τον πρωταγωνιστή, τον βρετανό ηθοποιό Taron Egerton, ο οποίος υποδύεται έναν εμβληματικό και αντισυμβατικό αστέρα της ποπ μουσικής, τον Sir Elton John. Μάλιστα στις 16 Μαΐου έγινε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο 72ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και η Chopard διοργάνωσε ένα πάρτι προς τιμήν των συντελεστών της ταινίας, στο Carlton Beach.

Η CHOPARD στην ταινία για τη ζωή του Έλτον Τζον-1
Η CHOPARD στην ταινία για τη ζωή του Έλτον Τζον-2

O Sir Elton John στην πρεμιέρα της ταινίας Rocketman στις Κάννες

Το Rocketman είναι βιογραφική ταινία και ξετυλίγει την ιστορία του τραγουδοποιού Elton John, από τα νεανικά του χρόνια ως παιδί-θαύμα στο πιάνο μέχρι την ανέλιξή του στην κορυφή της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Ο Sir Elton John είναι πολύ στενός φίλος της συμπροέδρου της Chopard, Caroline Scheufele, ήταν λοιπόν μάλλον αυτονόητο ότι ο κορυφαίος οίκος θα συμμετείχε ενεργά στην ταινία. Ο πρωταγωνιστής Taron Egerton, ενσαρκώνοντας τον εκκεντρικό και πληθωρικό στις εμφανίσεις του ποπ σταρ, εμφανίζεται σε πολλές σκηνές φορώντας δημιουργίες της Chopard από τις συλλογές κοσμημάτων Happy Hearts, Happy Diamonds και Happy Spirit, όπως και με ρολόγια Happy Sport ή μοντέλα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας από τη συλλογή Animal World Haute Joaillerie.

Η CHOPARD στην ταινία για τη ζωή του Έλτον Τζον-3
Η CHOPARD στην ταινία για τη ζωή του Έλτον Τζον-4

Στο πλούσιο αρχείο της Chopard θα βρει κανείς πλήθος δημιουργιών που κατασκευάστηκαν ειδικά για τον φίλο του οίκου, Sir Elton John, ενώ η συνεργασία των δύο γίνεται εδώ και πολλά χρόνια και σε φιλανθρωπικό επίπεδο, αφού η Chopard υποστηρίζει το Elton John AIDS Foundation (EJAF). 

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας Rocketman…

Περισσότερες πληροφορίες για τον οίκο Chopard εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή