Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας από το σφοδρό τροχαίο στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου (φωτογραφίες)

Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας από το σφοδρό τροχαίο στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου (φωτογραφίες)

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία στην άσφαλτο λίγο πριν τις 11 το πρωί στο 27ο χιλιόμετρο της Λ. Κορωπίου – Μαρκοπούλου στο Κορωπί όταν ένα μεγάλο βυτιοφόρο όχημα που μετέφερε βενζίνη συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο φορτηγό.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού έχασαν τη ζωή τους καθώς η καμπίνα του οχήματος από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας από το σφοδρό τροχαίο στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου (φωτογραφίες)-1

Ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Αμέσως μετά το τροχαίο σήμανε συναγερμός στις αρχές για διαρροή καυσίμων, με αποτέλεσμα η αστυνομία να ζητήσει από τους περίοικους που βρίσκονταν κοντά στο σημείο του τροχαίου να απομακρυνθούν, τουλάχιστον για 500 μέτρα.

Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας από το σφοδρό τροχαίο στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου (φωτογραφίες)-2

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη της Π.Υ. Μαρκοπούλου και της Π.Υ. Κορωπίου, και ο διοικητής Π.Υ. Αν. Αττικής Χαράλαμπος Χιώνης, με εξειδικευμένο προσωπικό για αντιμετώπιση καταστάσεων με εύφλεκτα υγρά.

Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι ολοκοκληρώθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση και του δεύτερου νεκρού απο το φορτηγό που συγκρούστηκε μετωπικά με βυτιοφόρο το πρωί στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου- Μαρκοπούλου Αττικής.

Στον τόπο του δυστυχήματος παραμένουν τα συνεργεία της Πυροσβεστικής, καθώς και ειδικά οχήματα της εταιρείας που ανήκε το βυτιοφόρο, προκειμένου να γίνει μετάγγιση της βενζίνης που μετέφερε, καθώς από την σύγκρουση προκλήθηκε διαρροή και υπήρξε κίνδυνος έκρηξης. Για το λόγο αυτό εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένη η περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή