H Adriana Lima παίζει μποξ στο Μεξικό με την IWC

H Adriana Lima παίζει μποξ στο Μεξικό με την IWC

2' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεινή πυγμάχος για πάνω από 10 χρόνια, το supermodel Adriana Lima ανήκει στην οικογένεια της IWC από το 2012. Στις 16 Μαΐου 2019 η Βραζιλιάνα καλλονή και πρέσβειρα της IWC συμμετείχε σε έναν αγώνα πυγμαχίας με παιδιά από την Πόλη του Μεξικού. Οι πυγμάχοι-συνεργάτες των πρεσβευτών της IWC, συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται «Campeones de la Paz» («Πρωταθλητές της Ειρήνης»). Το πρόγραμμα, που διοργανώνεται από τον οργανισμό TRASO και υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Laureus Sport for Good, συνδυάζει την πυγμαχία, την εκπαίδευση και την προσωπική ανάπτυξη, με στόχο την πρόληψη της βίας και της εγκληματικότητας σε κάποιες από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές στην Πόλη του Μεξικού. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στηρίζει νέους και τις οικογένειες τους, συνδυάζοντας την πυγμαχία με την ομαδική ψυχοθεραπεία, τα μαθήματα για τα δικαιώματα του πολίτη και τις γονεϊκές δεξιότητες. Υποστηρίζεται από δωρεές του Ιδρύματος Laureus Sport for Good, ενώ έχει λάβει εκπαίδευση και από άλλους κορυφαίους οργανισμούς Άθλησης για την Ανάπτυξη που συμμετέχουν στο δίκτυο του Laureus, όπως το πρόγραμμα Fight for Peace, στο οποίο έχει επίσης συμμετέχει η Adriana Lima στην Βραζιλία.

H Adriana Lima παίζει μποξ στο Μεξικό με την IWC-1

«Αρκετές πόλεις στη Λατινική Αμερική υφίστανται σοβαρές συνέπειες από τις τοπικές συγκρούσεις των εμπόρων ναρκωτικών και τη βία των συμμοριών», αναφέρει η Adriana Lima. «Τα παιδιά είναι τα πιο ευάλωτα μέλη των κοινοτήτων μας και έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη προστασίας και βοήθειας. Είναι τιμή μου να μοιράζομαι μαζί τους το πάθος μου για την πυγμαχία. Το άθλημα αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουν την αυτοεκτίμηση τους και τα βοηθά να μένουν μακριά από τους δρόμους».

H Adriana Lima παίζει μποξ στο Μεξικό με την IWC-2

Μετά τον αγώνα πυγμαχίας, η Adriana Lima παραβρέθηκε σε ένα φιλανθρωπικό δείπνο που διοργάνωσαν η IWC και η Mercedes-Benz Mexico. Πριν από την εκδήλωση, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ποντάρουν σε μια online λοταρία, στα δώρα της οποίας συμπεριλαμβάνονταν ένα μάθημα μποξ με την Adriana Lima. Η δράση αυτή συγκέντρωσε 100.000 μεξικανικά πέσος τα οποία θα διατεθούν στο Ίδρυμα Laureus Sport for Good για την υποστήριξη διαφόρων δράσεών του στο Μεξικό και στη Λατινική Αμερική.

Το Ίδρυμα Laureus Sport for Good στοχεύει, μέσω του αθλητισμού, στη μείωση των επιπτώσεων της βίας, τον συγκρούσεων και των διακρίσεων, στη βελτίωση της κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης, στη θετική αλλαγή και στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών και εργασιακών δεξιοτήτων σε παιδιά και σε νέους. Σήμερα, το Laureus υποστηρίζει περισσότερα από 160 προγράμματα σε 40 χώρες. Η IWC είναι παγκόσμιος εταίρος του Laureus από το 2005 και στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής δημιουργεί κάθε χρόνο ένα ρολόι σε ειδική έκδοση. Στις αρχές του 2019 η IWC παρουσίασε το Aquatimer Chronograph Edition “Laureus Sport for Good” (Ref. IW379507).

H Adriana Lima παίζει μποξ στο Μεξικό με την IWC-3

Πρόκειται για το 13ο συλλεκτικό ρολόι που δημιουργεί η IWC για τη στήριξη του Ιδρύματος Laureus. Διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 1.000 αντιτύπων, έχει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση από μαύρο καουτσούκ, καντράν και λουράκι στο χαρακτηριστικό μπλε χρώμα των μοντέλων «Laureus»,  αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου IWC Caliber 89365 με λειτουργία flyback και ως γνήσιο καταδυτικό ρολόι είναι στεγανό μέχρι 300 μέτρα βάθος.

H Adriana Lima παίζει μποξ στο Μεξικό με την IWC-4

Στο πίσω μέρος της κάσας υπάρχει χαραγμένη η ζωγραφιά της 15χρονης Melan από τη Σρι Λάνκα. Η Melan ήταν η νικήτρια του ετήσιου διαγωνισμού ζωγραφικής που διοργανώνει η IWC για την υποστήριξη του Ιδρύματος Laureus Sport for Good και φέτος είχε ως θέμα «Time to Learn» (Ώρα για μάθηση). 

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή