Ποδόσφαιρο: «Σφραγίζεται» το εισιτήριο της Σούπερ Λίγκας 1

Ποδόσφαιρο: «Σφραγίζεται» το εισιτήριο της Σούπερ Λίγκας 1

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μάχη της Κρήτης θα έχει έναν μόνο νικητή! ΟΦΗ και Πλατανιάς θα μονομαχήσουν απόψε (19.00, Novasports1) στο «Γεντί Κουλέ», με έπαθλο το μοναδικό εισιτήριο που έχει απομείνει για μια θέση στη νεοσύστατη Σούπερ Λίγκα 1 των 14 ομάδων. Οπως και να ’χει, η Κρήτη θα έχει εκπρόσωπο στο νέο μοντέλο του πρωταθλήματος και δεν απομένει παρά ένας αγώνας διάρκειας 90 ή και 120 λεπτών για να ξεχωρίσει ποιος θα είναι αυτός. Το πρώτο παιχνίδι τελείωσε στα Περιβόλια ισόπαλο 0-0 κι αυτό δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στον ΟΦΗ, που στην έδρα του έχει πετύχει φέτος σημαντικές νίκες, όπως αυτές επί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο Πλατανιάς όμως παραμένει μια πολύ αξιόλογη ομάδα και σκληρός αντίπαλος για όλους. Θα κυνηγήσει το εκτός έδρας γκολ που θα αυξήσει τις πιθανότητές του, όπως το έκανε πριν από λίγους μήνες στο Κύπελλο μια άλλη κρητική ομάδα, ο Εργοτέλης, που πήγε στο «Γεντί Κουλέ» με την πλάτη στον τοίχο μετά το 1-1 στην έδρα του, σκόραρε και απέκλεισε τελικά τον ΟΦΗ στα πέναλτι.

Ο Χάιμε Βέρα υπολογίζει στον Φελίπε Φερέιρα, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει. Είναι η μόνη ενίσχυση που πήρε ο Χιλιανός τεχνικός, καθώς σημαντικοί παίκτες του όπως ο τιμωρημένος Γιαννούλης και οι τραυματίες Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Κομεσίδης και Μιχόγεβιτς δεν θα είναι διαθέσιμοι σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα «τελικού».

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Βουό και Πέρσον. Οπως το συνηθίζει, ο Αλέκος Τάτσης θα ανακοινώσει τη 18άδα λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Για λόγους ασφαλείας, στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» θα βρίσκονται απόψε μόνο οπαδοί του ΟΦΗ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή