Διπλή περιπέτεια υγείας για την οικογένεια Κασίγιας

Διπλή περιπέτεια υγείας για την οικογένεια Κασίγιας

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Ικερ Κασίγιας, άλλη μία άσχημη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας για την οικογένεια του Ισπανού τερματοφύλακα.

Η σύζυγός του, Σάρα Καρμπονέρο, ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει και εκείνη σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς έχει διαγνωστεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Μάλιστα, υποβλήθηκε άμεσα σε αφαίρεση του όγκου και πλέον θα ξεκινήσει τις ειδικές θεραπείες ώστε να μπορέσει να το ξεπεράσει.

«Μόλις συνήλθαμε από το σοκ, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Πριν από κάποιες μέρες έκανα ένα καθιερωμένο τσεκ απ και διαγνώστηκα με καρκίνο. Έχω την στήριξη της οικογένειας μου και είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά. Θέλω να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου» έγραψε η Ισπανίδα δημοσιογράφος σχετικά με την υγεία της.

Διπλή περιπέτεια υγείας για την οικογένεια Κασίγιας-1

Η ιστορία αγαπης  του Ικερ Κασίγιας και της Σάρα Καρμπονέρο

Η ιστορία του διεθνούς γκολκίπερ της Εθνικής Ισπανίας και της δημοσιογράφου μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από ταινία.

Ήταν λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2010 από την Ισπανία, στα αποδυτήρια του γηπέδου, όταν η Σάρα Καρμπονέρο, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου «Telecinco», έπαιρνε συνέντευξη από τον Ικερ Κασίγιας.

Εκείνος αφού ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο πλευρό του, τους γονείς και τον αδελφό του, ευχαρίστησε on camera και τη δημοσιογράφο. Δεν σταμάτησε όμως εκε. Την αγκάλιασε και τη φίλησε σε ζωντανή μετάδοση, δημοσιοποιώντας με αυτό τον τρόπο τη σχέση τους.

«Το φιλί του Ικερ στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής ήταν το φιλί της ζωής μου. Υπήρξαν πολλά ακόμα φιλιά που δεν ήταν μπροστά σε μια κάμερα και ήταν επίσης πολύ σημαντικά» έχει δηλώσει η Σάρα Καρμπονέρο ναφερόμενη σε εκείνο το φιλί.

Με πληροφόριες από spor-fm.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή