Εισβολή αγνώστων και συνθήματα στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου (φωτογραφίες)

Εισβολή αγνώστων και συνθήματα στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου (φωτογραφίες)

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομάδα περίπου 10 ατόμων, με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν με τρόπο βίαιο και τρομοκρατικό, σήμερα το πρωί περί τις 11:50, στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εισβολή αγνώστων και συνθήματα στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου (φωτογραφίες)-1

Αφού βεβήλωσαν το χώρο του γραφείου με αναγραφή συνθημάτων και ανάρτηση αφισών, απείλησαν και ύβρισαν τον Πρύτανη κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για την δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Εισβολή αγνώστων και συνθήματα στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου (φωτογραφίες)-2

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Οικονομικό Πανεπιστήμιο: «Τέτοιες έκνομες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο Πανεπιστήμιο. Η πολιτεία οφείλει να εγγυηθεί την δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου Πανεπιστημίου. Η παρατεταμένη ανοχή στην παρανομία που ενδημεί στην ευρύτερη των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος περιοχή, μόνο δυσμενείς συνέπειες έχει στη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή