Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό TISSOT MotoGP™ 2019

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό TISSOT MotoGP™ 2019

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόσο καλά γνωρίζετε το MotoGP™; Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψετε! Η ελβετική ωρολογοποιία Tissot, η οποία διατηρεί στενούς δεσμούς με το φημισμένο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς είναι επίσημος χρονομέτρης του MotoGP™ από το 2001, διοργανώνει διαγωνισμό με αφορμή το λανσάρισμα της νέας συλλογής ρολογιών 2019 Tissot εμπνευσμένης από το MotoGP™. Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την Boutique της Tissot στην Αθήνα (Πανεπιστημίου 6), να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας και να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα συλλεκτικό ρολόι MotoGP™της Tissot!

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 27/5 έως και τις 15/6.

 

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό TISSOT MotoGP™ 2019-1

Για να τιμήσει τη συνεργασία της με το πρωτάθλημα MotoGP™, η Tissot λανσάρει κάθε χρόνο την επίσημη συλλογή Tissot MotoGP™, η οποία περιλαμβάνει συλλεκτικά μοντέλα σε περιορισμένο αριθμό, τα οποία κυκλοφορούν σε ειδική συσκευασία κράνους. Τα ρολόγια αυτά έχουν τη δυναμική και στιβαρή εμφάνιση των μοτοσικλετών, με λεπτομέρειες που αντανακλούν μερικά από τα χαρακτηριστικά τους – από τους μετρητές του χρονογράφου έως το λουρί. Η απόλυτη ακρίβειά τους είναι δείγμα του υψηλού επιπέδου χρονομέτρησης της Tissot με στιλ που παραπέμπει στο Πρωτάθλημα και τους οδηγούς του MotoGP™.

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό TISSOT MotoGP™ 2019-2

Η Boutique της Tissot στην Αθήνα ανήκει στο παγκόσμιο δίκτυο περισσότερων από 300 Boutiques Tissot παγκοσμίως, και 12.500 POS όπου διατίθεται η μάρκα. Το περιβάλλον της παραμένει πιστό στη φιλοσοφία της Tissot, υιοθετώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν αναγνωρίσιμη παγκοσμίως. Το χαρακτηριστικό έπιπλο «safe» (χρηματοκιβώτιο) που παραπέμπει στη στεφάνη του ρολογιού, στο εσωτερικό του καταστήματος, αναδεικνύει τα sport γονίδια των συλλογών της μάρκας, ενώ οι φωτεινές ασπρόμαυρες προθήκες με τις κόκκινες κρυστάλλινες επενδύσεις προβάλλουν μοναδικά τη μεγαλύτερη συλλογή ρολογιών Tissot σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο εσωτερικός διάκοσμος της Boutique ολοκληρώνεται με τα φωτιζόμενα εικαστικά που «επικοινωνούν» την καμπάνια «Tissot, This is your time».

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή