Μέλη σπείρας ναρκωτικών η 41χρονή και ο 26χρονος που συνελήφθησαν στα Εξάρχεια

Μέλη σπείρας ναρκωτικών η 41χρονή και ο 26χρονος που συνελήφθησαν στα Εξάρχεια

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες πέρασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης οι αστυνομικοί της της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σε μία 41χρονη Ελληνίδα και έναν 26χρονο αλλοδαπό στα Εξάρχεια με την κατηγορία για παράβαση των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Στο πλαίσιο έρευνας για τον εντοπισμό ενός άνδρα ο οποίος το βράδυ της Τρίτης πυροβόλησε και τραυμάτισε τη 41χρονη στην οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια, διαπιστώθηκε ότι το θύμα καθώς και ένας 26χρονος αλλοδαπός, με τον οποίο διαμένουν στα Εξάρχεια, είναι μέλη ομάδας που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Αμφότεροι είχαν ρόλο διακινητή-μεταφορέα χρημάτων για λογαριασμό της οργάνωσης, με διακριβωμένες τουλάχιστον τρεις μεταφορές χρημάτων, από την 7-5-2019 μέχρι σήμερα, συνολικού ύψους 4.700 ευρώ.

Στην κατοχή της 41χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία αποδεικτικά αποστολής χρηματικών ποσών και ένα φυσίγγιο.

Μετά από έρευνα στην οικία των κατηγορουμένων στα Εξάρχεια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα σπρέι πιπεριού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή